Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochany22

Rożnica wieku

Polecane posty

Gość zakochany22

Witam, otóż czy róznica wieku w związku jest aż tak znacząca jesli ludzie bardzo sie kochają. Otóż ja mam 22 lata a ona...16 ale ja wiem ze chce byc tylko z nią juz na zawsze ma wszystko czego bym chciał u tej jedynej zarówno piękna wspaniały charakter a co najważniejsze jest wierna. Kobieta mego życia. Ufam jej i bardzo kocham. Wiem że jest mloda ale ona też chce mnie jako tego jedynego wierze w jej słowa jest taka kochana. Nie jest typem dziewczyny ktora podrywa chlopaków czy imprezuje wiec wiem ze nie chce sie wyszalec. Tylko jak zaaragują jej rodzice jesli sie dowiedza ile mam lat tego sie troche sie boje. Chciałbym sie jej oswiadczyc gdy bedzie pelnoletnia. Czy tą rożnice wieku az tak widać? boje sie ze jej rodzice mnie nie zaakceptuja przez moj wiek a my naprawde sie kochamy i chcemy byc ze soba do konca zycia.

Jak poznałam i pokochałam z wzajemnością mojego obecnego Narzeczonego to miałam właśnie 16 lat a On 22. To było prawie 7 lat temu. Za rok będzie moim Mężem. Nie obchodziła Nas różnica wieku, po prostu byliśmy razem.