Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam filmu

Jakie znacie filmy przygnebiajace, ktore moga wstrzasnac, zasmucic

Polecane posty

Gość szukam filmu
Ostatni dom po lewej ogladalam i stara wersje i remake...

Gość pieszczo_haha
oglądałam last house, nie rusza mnie, za delikatne. z tym, że od 5 r.ż jechałam na horrorach :)

Gość tarabunda
nie nie jest to naprawde spoko film mniej wiecej cos takiego, jest kochająca normalna rodzinka z dzieciakami, mąż ginie w wypadku i rodzina z 4 dzieci musi sie przeprowadzic do swojej matki, zamożnej która za to ze sie ożeniła i ma dzieci ja wydziedziczyła, i po czase wychodzi że matka zrobi wszystko zeby znowu stać się częscią że tak powiem rodziny... a co z dziecmi, musisz koniecznie zobaczyć, ale to jest dramat dla ludzi o mocnych nerwach

Gość tarabunda
trochę namieszałam, reasumując jak lubisz dramaty to ten jest na prawde dobry, ja tez uwielbiam dramaty:), horrory dla mnie nie maja wogóle fabuły, tylko sieczka

Gość pieszczo_haha
skandynawskie kino jest melancholijne dość.

Gość agagagaak
Róża- polski film. Mocne i przygnębiające. Woda dla słoni

Gość szukam filmu
ok dziekuje za wyjasnienie:) Potrzebuje dzis czegos mocnego wlasnie by sie skupic na ogladaniu i koniecznie nie horror:D bo maz mnie zostawil w nowym domu sama i sie boje spac tu sama:D To sobie poogladam filmy przynajmniej:P

Gość agagagaak
odrobina nieba trzy metry nad zimią

wyjatkowo specyficzne wrazenie zostawia "Ładunek 200", ale trudno mi okreslic jaki to rodzaj emocji, ktory po nim zostaje a smutne bylo dla mnie "Ostatnie Tango w Paryzu" ;), ale chyba tylko dlatego, że przezylam cos niemal identycznego ( oczywiście bez zabojstwa )

Gość szukam filmu
Ogladalam Zycie jest piekne i zgadzam sie ze wzruszajacy

Gość pieszczo_haha
dziką orchideę może :P

Gość szukam filmu
Ok dziekuje wszytskim za propozycje:) oczywiscie mozecie pisac dalej bo zajrze tutaj, a na razie lece pobiegac:D Potem sie wezme za ogladanie.

Gość agagagaak
trzy metry nad niebem mialy być :D Dokładam służące

Gość tarabunda
kwiaty na poddaszu oglądałam już parę lat temu ale do teraz wywołuje u mnie smutek, że człowiek dla pewnej korzyści potrafi wyzbyć się emocji, cięzko mi to określić, daj znać jak Ci się podobał

Gość agagagaak
martha marcy may marlene- o sekcie

Gość agagagaak
jedne z lepszych, jakie ostatnio oglądałam- i do tego przygnębiające i zaskakujące- DOM SNÓW i ROZSTANIE

Gość tarabunda
i jeszcze tez my dzieci z dworca zoo, ale tu polecam książkę:)

"Weekend with my Mother" (Weekend cu mama) z 2009 roku "Savior" z 1998 "Ladybird, Ladybird" z 1994 "The Mother" z 2003 "The United States of Leland" - 2003 "Angela's Ashes" - 1999 (wole ksiazke, choc film tez jest OK) "Breaking the Waves" - 1996 "Sarah's Key" - 2010 "Stormy Weather" - 2003 "Strayed" (Les egares) - 2003 "Dare mo shiranai" (Nobody Knows) - 2004 "Hotaru no haka" (Grave of the Fireflies) - 2008 (nie mylic z animacja z 1988) "Hachiko monogatari" - 1987 (warto obejrzec zanim wpadnie w rece bardziej reklamowany hollywodzki remake) "Travellers and Magicians" - 2003 "The Beautiful Country" - 2004 "Idi i smotri" - 1985 "Sling Blade" - 1996 "The Raggedy Rawney" - 1988 "Matka Teresa od kotow" - 2010 "Kobieta samotna" - 1981 "Requiem pro panenku" - 1992 "Czesc Tereska" - 2001

Gość szz
a może 'między piekłem a niebem' ?

Gość szukam filmu
zaczelam ogladac "Kwiaty na poddaszu", chory film:O W pozytywnym znaczeniu, bo mnie zaciekawil:) ale musialam to napsiac chociaz nawet w polowie nie jestem.

Gość Meryyy6969595995
Co gryzie Gilberta Grapea? nie wiem czy dobrze napisałam nazwisko, mnie ten film zawsze bardzo wzruszał i smucił, oglądałam bardzo wiele razy, odczucia te same ( i boski młody Depp )

Gość jeszcze ciepło
film "Róża" polecam, jest w internecie. Polski, świetni aktorzy i .. cząstka naszej historii.

Gość kugikjhgt
City of Life and Death

na mojej liscie nie powinno zabraknac genialnych pozycji rosyjskiego kina: "My Joy" (Sczastie moje) - 2010 "Letter never sent" (Nieodprawlennoje pismo) - 1960 "Leca zurawie" (Letiat zurawli) - 1957 "Siberia, Monamour" - 2011 "Czetyrie"(Cztery) - 2005 "Travelling with Pets" (Putieszestwie z domaszcznymi zywotnymi) - 2007 (w moim rankingu najlepszy film wszechczasow, po nim jest "Skazany na Shawshank" ;)) "The Ascent" (Woskhizdienie) - 1977 "The Banishment" (Izgnanie) - 2007 "The Return" (Wozwraszczenie) - 2003 cdn

Gość pami e tnik,
dziewczyna z sasiedztwa zlo pamietnik lektor tittanic

Gość rhty
9 i pół tygodnia 🖐️