Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotek Pięknej i blondyna

Czy załapię sie na trójkąt z Piękną i jej nowym facetem

Polecane posty

?:):classic_cool: ja jestem chetny, lubie takie akcje, jestem nowoczesnym kotem;) ale warunek musi byc jeden - to ma być blondyn, łysy odpada, jest brzydki :D:classic_cool: co Ty w nim widzisz, Piękna?;) :classic_cool: ja, Ty i blondyn ;) idealny układ :D:classic_cool:

Gość Piękna deszczową porą
Piekna nie lubi trójkątów. ANi fizycznych ani emocjonalnych ty tez nie, pamiietasz jak narzekałes ze vaneska robi ci trojkat? wiecznie ona z mama ty na boku..zastanow sie czy komus takiego trojkata ty nie robisz;)? Bo Piekna Ci nie robi:) za FF wpłac Pięknej 25% Twojej gaży, ale na mbank:classic_cool: tym razem. Jutro jedziemy do banku millenium, osttanie logowanie pani odczyta:) i zobaczysz ze Piekna była dawno..w czasach kradziezy $;) gdzie było nic na koncie. Musze sobie sukinke kupic, bo mamy spotkanko klasowe. Bedziesz z Piękna w przymierzalni:classic_cool:? czarny kocurku:)?

oj widze ze Piekna jest zazdrosna ;) boisz się ze Ci faceta ukradnę?:D:classic_cool: blondyn mógłby na mnie polecieć, gdybym schudł :classic_cool: o łysego sie nie bój, gejem nie jest, więc raczej Ci nie ucieknie...chociaz...;) mnie jeszcze nikt sie nie oparł, nawet Yaro K. :D:classic_cool:

jak masz Piękną zapisaną w komórce:classic_cool:? spełniłeś moje marzenia:)? all?

nie znam Twoich marzeń, Kochanie ...:) zdradz mi je, to chetnie spełnie 👄

nie, przypomia o lojalnosci i przyrzeczeniu ktore sam Kocur składał. Mnie i sobie. I o tym, ze ludzie narzekaja na innych a sami to samo robia innym. To psychologia. Którą uwielbiam. jak masz zapisaną Piękną?:)

Gość To nie gadaj tyle tylko spełni
aj!! Jednym z nich był dzidziuś ciekawe co zrobiłeś już w tej kwestii..pół roku minęło:O ślub, a tu zaręczyn nic wakacje zero..PIękna w domku siedziała pieski karmiła.. popraw się Kocur:classic_cool:

Gość Jesienny ślub
Kocurek i Kotka sród lisci.. jakie to romantyczne:classic_cool:

Miłość Życia:)- tak mam zapisaną Piękną w komórce ❤️ szkoda, że dla Niej jestem tylko głupim, otyłym kotem :o :( i że woli facetów, łysego, blondyna, araba, ruskiego, hiszpana i niemca :o PS. chyba widziałem grruuuubegoooo ruskiego na żywo:D w New Yorku, był na meetingu , w interesach :D:classic_cool:

Gość Jesienny ślub Pięknej
Nigdy tak nie mówiła. O nikim. Nie wierzę, musisz mi pokazac:) Bo ja mam..a tez ci pokazę:)

Gość kot jest chudy szczypior
ale zadufany i nadmychany jak balon az dziw ze jeszcze nie fruwa

pewnie masz zapisane: "Egipski Kot Faraona":o:classic_cool: i uwazasz ze jestem grubym frajerem :o:classic_cool: z małą pauką 😭

Gość uuuu Kotek zazdrosny..
zamiast na zazdrosci, czego Piekna nie lubi, bo niszczy zwiazki, skup sie na miłosci i adorowaniu Pieknej:) Wiesz, że wikingowie mogli całowac tylko żony? I tylko im spiewac piesni miłosne? Zony bic nie wolno i chodzic z nagim torsem:classic_cool: to była przyczyna rozwodu.. reszta na uszko:classic_cool:

No włąsnie!!! Chudy..jak szczypior..Musisz nabrac miesni..zaniedbałes siłke..tylko jezdzisz..tracisz czas zamiast nutki pisac dla Pieknej i rzezbic ciało..Jak to wiking chudy? szoke:classic_cool:

zazdrosc jest wyrazem miłosci. kot był i zawsze bedzie zazdrosny. tym bardziej, że Piękna jest nielojalna i daje mu powody do zazdrosci:( kot jest wierny, nie akceptuje zdrady, taki charakter...:( trudny:(

Nie. wyrazem miłosci jest ADORACJA, SZaCUNEK, LOJALNOSC I ROBIENIE NIESPODZIANEK;) spełnianie marzen itp. ja mam wpisane Kochany ....o na koncu;) bo po polsku mam:)

Gość nic o kocie nie wie
i o jego drogach koty siedem dni sie łaszą a potem przez siedem wcieleń maja swoje inne drogi taki typ zwierzatka

to też, ale i zazdrosc. nie ma miłości bez zazdrości...przynajmniej w moim rozumieniu, kocim😭 kot NIE ZYCZY SOBIE zeby go Piękna zdradzała, okłamywała, porzucała... :(...bo to go rani, boli :( i potem kot jest smutny, nie chce łapac myszy i paniusia chce go brac do veta, a kot sie boi (panicznie) veterynarzy 😭

o Dianne tez byłes zazdrosny? prosze cie..Badz sobą. jak nie byłes, to nie badz. 👄 dla Kocurka balck:*

zawsze byłem zazdrosny i zawsze byłem porzucany mam uraz zawsze tak było, i tym razem z Tobą też tak jest a myslalem ze z Tobą bedzie inaczej ale Ty tez zdradzilas i olalas mnie i moje uczucia pa

Gość olał i zdadzał kot
oszukł kot dla mnie to niezaprzeczalne kogos tak odjechanego daleko szukać szkoda tylko ze idzie po trupie niby tej którą kocha

Gość olał i zdadzał kot
oszukł kot dla mnie to niezaprzeczalne kogos tak odjechanego daleko szukać szkoda tylko ze idzie po trupie niby tej którą kocha

Gość o wpis o czarnowłosej
usuniety az tak boisz sie

Gość a czego sie boi
?

Gość jak wyglada Nowa Piękna
Pieknego moze tera na ruda sie zdecydował były juz wszelakie a tera ruda dawajta foty tej Nowej

Gość niewiadomo czego sie boi
ale wpis usunoł męznie

Gość a czego sie boi
jak to ruda? on miał przeplatanke czarna blond blond czarna blond blond..to teraz jaka:)? sami dopiszcie..cyklicznie to..? ja wiem:)

Gość wara od mmmmm
wara