Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Roman Dmowski

co sądzicie o narodzie, który stawia pomniki swoim oprawcom?

Polecane posty

Władze Warszawy za ponad milion zł remontują pomnik Armii Czerwonej i zamierzają go postawić na Pradze, dokładnie w miejscu w którym Sowieci torturowali i mordowali AK-owców. Żeby było zabawniej to robili to wtedy gdy po drugiej stronie Wisły trwało powstanie warszawskie :) http://www.rp.pl/artykul/932852.html

Gość jew hunter
nie o narodzie, a o zdrajcach na szczeblach władzy i wypranych z mózgu lemingach

mimo wszystko czy to się nam podoba czy nie to gdyby nie Armia Czerwona dziś nie byłoby Polski.20 mln Żołnierzy zginęlo w walce z hitlerowcami. naturalnie , wiem , że to nie z miłosci do Polski, ale polactwo się podobnie przed wojną okradlo , balowało i do wojny nie bylo przygotowane a potem wysyłano na śmierć dzieci

Gość maniooo ciekawskiii =)
Fakt, że przegonili Niemców, nie zobowiązuje nas do wdzięczności wobec nich. Nie robili tego bezinteresownie. A o pomniku to nie mam chęci się wypowiadać, bo mi się rzygać chce.

Gość maniooo ciekawskiii =)
Co w oczywisty sposób nie zwalnia mnie z obowiązku wdzięczności i szacunku dla Wielkiego Narodu Rosyjskiego, czego wyrazem niech będzie hymn Towarzysze. Proszę wstać: http://www.youtube.com/watch?v=NOGdq1MdJ-U W imię poprawnej interpretacji zasług gen. Berlinga, oraz bratniej Armii Czerwonej. Czołem obywatele... ...........................designed by HMS:classic_cool:

Gość sdfgfdgsdfgsdf
podobnie większość kierownictwa UB w Polsce za Stalina to byli Żydzi, a cały syf za ich działalność spadł na Polaków

Gość fsssssssssss
20:57 [zgłoś do usunięcia] Roman Dmowski te władze ktoś jednak wybrał niestety nie da się wybrać innych - tak po upadku komuny skonstruowali sobie konstytucję, aby nie mieć konkurencji - co byś nie zrobił i tak ci sami ludzie przy władzy

Gość sdfgfdgsdfgsdf
myślę, że jest naród ale ludzie są tak ogłupieni bo nie znają swojej historii zwłaszcza tej po 1945 zresztą jak mają znać jak GóWno Wyborcze itp non stop robi im wodę z mózgu

Gość sdfgfdgsdfgsdf
myślę, że jest naród ale ludzie są tak ogłupieni bo nie znają swojej historii zwłaszcza tej po 1945