Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iwonka22

Wstydzę się chodzić na obcasach...

Polecane posty

Gość Iwonka22

...bo bez nich mam 1.74 a w 10-12 cm porażka :(.Mój mega kompleks eh...

Gość Iwonka22
O wiele zgrabniej się wygląda w wysokich szpilkach ale ja w takich jestem żyrafą :( ;(

Gość Babe:)
a to czego sie wstydzisz .Ja mam 1.80 i nosze obcasy jak najwyższe i wszyscy sie patrzą a ja mam to gdzieś ;d

Gość wysoki2121
mysle ze stworzylibysmy dobra pare Iwonko mam 190cm

Gość Babe:)
co cie obchodzi kogoś zdanie ?Ważne że ty sie w nich czujesz dobrze a w obcasach każda wygląda dobrze:)

Gość zapytajka-.-
hah ja mam 160 cm i mogę nosić jakie chcę :D

Gość SamaJa2
I sądzisz, że jesteś za wysoka? Żartujesz?

Gość Iwonka22
Mam faceta 1.80 to w 10 cm jestem wyższa o 4 cm a najlepiej chodzi mi się w 12-cm z platformą :(

Gość Iwonka22
Moim marzeniem jest mieć 1.66-1.68 cm wzrostu :(.Przez swój wzrost nie mogę chodzić w szpilkach bo wtedy jestem wyższa od 90% facetów mijanych na ulicy i nie czuję się wtedy jak kobieta tylko jak jakiś mutant :/.A lubię jeszcze dodatkowo elegancki styl ale przy moim wzroście pozostają balerinki a nie 10-12 cm piękne szpilki :(

Gość Puchatek:)
Pamiętaj że długie nogi to to co faceci lubią najbardziej:)

Gość Iwonka22
Myślę od 19 roku życia nad chirurgicznym skróceniu nóg(mam je bardzo długie więc po skróceniu nie byłyby przykrótkie)-tak mnie to męczy :(.Ile to ja nocy przepłakałam,że zawsze muszę być w płaskim.Dlatego też omijam imprezy,śluby bo wtedy trzeba założyć szpilki a wtedy wszyscy,że ile ja mam w nich wzrostu...Jak byłam z mamą w sklepie obuwniczym to chciałam kupić obcasy takie 10 cm to powiedziała,żębym sobie darowała,takie buty nie są dla mnie,jak ja będę wyglądać-taka WIELKA... :(

Gość Iwonka22
Jak widzę dziewczyny w szpilkach od razu powraca mój kompleks :/.Noszę najbardziej płaskie buty jakie się da,nie ma mowy o jakimś podwyższeniu bo i tak czuję się zbyt wysoka :/

Gość Puchatek:)
To raczej mama wyrabia ci zdanie na temat obasów nie masz o co buczeć długie nogi są bardzo sexi nie jedna by chciała takie mieć;)

Gość Iwonka22
Bardzo ciekawe czy chciałaby cały czas chodzić na płaskich bo w nich się jest za wysoką :/.Wolałabym średni wzrost :(.Napewno lepiej wyglądają średniej długości nogi w sexi szpileczkach niż długie w płaskich butach...Bez porównania...

Gość sikaczek
ale pieprzysz ... mam 172 i nosze szpilki jakie tylko chce ... i wcale nie czuje sie jak jakas strasznie wysoka .. :-O a to tylko 2 mniej od ciebie

Gość Iwonka22
Tak czy siak najlepszy jest wzrost 1.64-1.70 :(.Chciałabym być te 6-8 cm niższa :(

Gość Iwonka22
Skrócę sobie nogi i będę wreszcie chodzić na imprezy w pięknych szpilkach nie będąc żyrafą :)

Gość Iwonka22
I nie będę wielką żyrafą jaką jestem teraz!!!!

Iwona. Im więcej o tym myślisz, tym bardziej rozwijasz swój kompleks. Widzisz, są dziewczyny twojego wzrostu i nawet wyższe - i nie przejmują się tym tak bardzo. Widzisz, idą obok siebie dwie kobiety w szpilka, obie mają 1.75 wzrostu i jedna się uśmiecha a druga jest zdołowana (bo ma kompleks) - dlaczego wybrałaś bycie smutną? To naprawdę jest autodestrukcja.

Gość Iwonka22
Mój facet lubi dziewczyny w szpilkach i jak ja je założę to jestem 4-6 cm niższa i czuję się wtedy żałośnie i dlatego mam ten kompleks :(.Też chciałabym wyglądać dla niego sexy a nie chcę być wieżą :(

Gość Iwonka22
*4-6 cm wyższa

Gość Iwonka22
NIe chcę na niego spoglądać z góry... :( dlatego myślę o skróceniu sobie kości nóg-mam je bardzo długie-po operacji nadal będą długie a pozbędę się tego MEGA kompleksu :(

Chcesz niemożliwego. Chcesz mieć jabłko i zjeść jabłko. Cierpisz - bo chciałbyś jakoś to pogodzić. Nie da się - na szpilkach będziesz wyższa i tyle. Chcesz pogodzić ogień z wodą ... nie da się.

Gość Iwonka22
No właśnie i dlatego mam kompleks na tym punkcie-chciałabym być wreszccie niższa i się nie zamartwiać,że jak ubiorę szpilki to będę najwyższa z otoczenia :(

Widzisz. Dalej chcesz niemożliwego ... To tak jak chcieć żyć wiecznie ... nie ma znaczenia jak bardzo chcesz - TO JEST NIEMOŻLIWE.

Gość Iwonka22
Ten kompleks mam odkąd osiągnęłam mój wzrost i nigdy się nie skończy dopóki nie skrócę tych nóg.Mam dość bycia żyrafą i bycia większą od facetów i zawsze zamartwiania się tym :/

Gość Iwonka22
Operacja jest możliwa-znam osobę,która taką operację miała.Wykonują ją specjaliści.PO takiej operacji noga się równo i szybko zrasta bo jest wsyztsko równiutko zrobione a i blizny nie są bardoz widoczne...To nie jest wydłużanie nóg,że co miesiąc trzeba podkręcać śrubkę,żeby jeszcze więcej się wydlużyła.Tam zarasta się tylko miejsce wycięcia kości i jest przykręcona za pomocą gwoździa śródszpikowego czemu 100% będzie sprawna i prosta...

Gość Iwonka22
Zrasta się tak jak przypadku złamania kości,tylko po nacięciu idealnie równo.Chodzi się w gipsie ok 2-3miesięcy i git...