Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iwonka22

Wstydzę się chodzić na obcasach...

Polecane posty

Iwona. A powiedz mi, co zrobisz jak pewnego dnia dostaniesz zmarszczek, albo przestanie Ci się coś innego podobać? Jeśli chcesz iść na operacje, to idź. Tylko pamiętaj że każda operacja to ryzyko powikłań, błędów. Zawsze kilka % operacji się nie udaje.

Iwona, trzeba zaakceptować i polubić siebie.. Jacek bardzo dobrze mowi. Nie wiem czy Ci to pomoze ale mi pomaga zawsze.. Gdy dołuję się tym, że źle wyglądam, coś mi w moim wyglądzie nie pasuje myśle o tym, że to wcale nie jest problem. Problemem są wojny, dzieci głodujące a nie to jak wyglądamy. Zaakceptuj siebie bo na pewno jesteś piękna i wartościowa:)

Gość Iwonka22
Ale skoro ludzie w ten sposób pozbywają się kompleksów to czemu mam być do końca życia nieszczęśliwa skoro mogę to zmienić pod okiem profejonalistów,dla których takie operacje to są pikuś...NIe chcę zrobić tego bo nagle coś przestało mi isę podobać tylko tak jest od zawsze i to się nie zmieniu już...

Gość dziewczyna w zielonym szalu
jestes niepowazna. ja mam 167 a moj facet 173. jak zaloze wysokie szpilki to jestem wyzsza o 6cm od niego a nawet i wiecej moze. moze to wyglada komicznie ale nie przejmujemy sie tym, i ze patrzee na niego z gory

Iwona. A co będzie jak skrócisz sobie nogi i zakochasz się w koszykarzy ze wzrostem 205cm? Widzisz, wzrost ma się na całe życie. To bardzo poważna decyzja. Kompleksy powstają w głowie i w głowie może się ich pozbyć.

Gość Iwonka22
Nienawidzę mojego wzrostu i to się nigdy nie zmieni!Miałąm faceta-miał 1.93 i nie chciałam szpilek zakładać bo nienawidzę mojego wzrostu a +szpilki to już porażka.Chciałabym być niższa i być noramlnego wzrostu w szpilkach a nie ok 1.85-1.87 :/

Gość Iwonka22
To,że z Nim idę nie znaczy ,że nie czuje się za wysoka przy innych ludziach...Czuję się wtedy źle bo ludzi są dużo niżsi a przyznajmy,że dziewczyna +1.85 -to jest wysokui wzrost na faceta a na kobietę to masakra!

Gość Iwonka22
Jeszcze mi powiedz może,że 1.90 baba w szpilkach to noramlnywidok?Nie bo jest inna niżwszystkie obiety !

Czujesz się źle bo tak wybrałaś. Ja znam kobiety Twojego wzrostu które się nie czują źle. No to kiedy na operację? Robią w Polsce?

Gość fixfixx
iwona. mam tyle samo wzrostu co Ty 174, i to w sobie uwielbiam najbardziej! jest tyle tego zalet.. na koncertach np! nie musisz wąchać pach w tramwajach jak te z 160cm.. dużo tego. ale nie wiem czemu ale widzę Ciebie jako szczupłą wysoką kobietę - najbardziej atrakcyjna w oczach mężczyzn. czego tu chcieć więcej? ja żałuję, że nie mogę nosić szpilek.. bardzo.. przez zdrowie. nie czujesz się sexy z tymi 185cm wzrostu i sukience? naprawdę? uwierz w siebie!

Gość A co ciebie interesuje
Ze ktos lub np. twoja mama w sklepie obuwniczym bedzie miec z tym problem? Ich sprawa. Tak na prawde ludzie tak mowia "ale bedziesz wielka", zeby ci dojebac, po minucie zapominaja a ty nosisz w sobie kompleksy bo ci gadaja glupoty... Po co ci to? Gdyby zadna wysoka nie byla porzadana to tylko te niziutkie / srednie mialyby facetow.

Gość fixfixx
Jacek, za co? za prawdę?

Gość fixfixx
wysokiego.. ja o sobie chcę myśleć, że jestem wysoka :P przykład z monciaku - dziewczyna dość wysoka (około 178) plus naprawdę wysokie, czarne szpilki, do tego mała czarna i ramoneska.. nie było oczu które by na nią nie spojrzały. była cudowna. a jestem heteroseksualna..

Gość Iwonka22
Tylko krępuje mnie to strasznie będąc wyższą od większości facetów-wtedy czuję się dziwnie... :/