Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmieszny Student

Wkurzają mnie humaniści (a zwłaszcza humanistki)

Polecane posty

Ciągle płaczą, że nie mogą znaleźć dobrej pracy. Ktoś ich zmuszał do studiów na uniwersytetach? Humaniści pół biedy, bo się nie jebią i idą do uczciwej pracy, ale humanistki to przegięcie, bo czekają na bogatego frajera albo marzą, żeby zostać biurwą.

Janusz Korwin-Mikke kiedyś powiedział, że idiota z wykształceniem to taki sam idiota jak bez wykształcenia, z tym że ci z wykształceniem to idioci z pretensjami.....

Śmieszny Student-Moja ojczyzna to Górny Śluńsk, z Germanii to mam jedynie domieszkę krwi.

Gość a co zlego w byciu
biurwa?

Gość Jakis problem masz?
J.w.

Śmieszny student-Taką propagandę walono za czasów komunistów czyli za PRL, teraz w te brednie o polsce już nikt nie wierzy, nie te czasy aby nadal takie brednie powtarzać o "polskim Śląsku". Skoro rdzenni mieszkańcy tych ziem nie czują się polakami i są wrogami polski, to jak ta twoja propaganda ma się do rzeczywistości? Zresztą naprawdę uważasz że ludzie co służyli w Wermachcie i Waffen SS mogą być polakami?

Gość Śnieszny Student
Śmieszny Student

Gość kamil89strzałów
W Iranie ograniczono liczbę kobiet na niektórych kierunkach studiów jak uważacie czy w Polsce też powinno się coś takiego zrobić?

Wystarczy zlikwidować na chuj potrzebne kierunki i uczelnie (wszystkie szkoły biznesu i zarządzania), ograniczyć miejsca na kierunkach humanistycznych (na pedagogikach czy etnografiach), to już nie będzie tyle kobiet.