Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pravik 24 krk

czy przeszkadzaloby wam gdyby....

Polecane posty

Gość pravik 24 krk

facio wam powiedzial . ze ejst prawikiem w wieku 24 lat ?

Ja to bym po młot sięgnął, i roztłukł takiemu czerep. Ale przez wzgląd na wiek czy dziewictwo...ja po prostu każdemu, co się nawinie, chcę czerep roztrzaskać. Chyba dopadł mnie jakiś kryzys...

Nie rozumiem, dlaczego ma to być dziwne? Ja miałam 22 lata, a mój (już mąż, wtedy narzeczony) 26 jak to zrobiliśmy pierwszy raz (i ja, i on byliśmy bez doświadczeń w tej sferze). WIEM, że MAŁO KTO TO ZROZUMIE, ale uważam to za najpiększnieszą rzecz w moim życiu - że mamy tlyko siebie, że nikt nas nie uprzedził. Nie ma zazdrości, pytań o inne doświadczenia, a w łóżku jest nam dcudownie io robimy takie rzeczy.... :D Dodam, że nie jesteśmy staruchami :D

jestem juz czarny , uf to dobrze , udalo sie . no to pytam jeszcze raz , jakby ktos pwiedzial , ze nigdy sexu nie mial , to mialby szanse na przyklad u dziewczyny , ktora juz to robila kiedys z kims , czy raczej wolicie , kogos , kto to juz robil .

Przeszkadzało? Chłopcze ulepiony z miękkiego ciasta. Oczywiście że nie. Wpadły by bowiem w tak histeryczny śmiech, że zaraz twoje oczy zalały się łzami i skończyłbyś jak zwykle szarpiąc sobie skórę, gdzieś w twoim ulubionym kątku.

A co ma do tego twoja brzydota. Co myślisz że jak będziesz wyglądał jak pizduś z okładki to sobie zaruchasz. Oczywiście że tak, ale pewnie takie co już z nie jednego pieca chleb jadły. Co zniszczyłoby twoją romantyczną naturę odziedziczoną po matce. :D :D

Gość ania_28_
Niestety, ale dla mnie meżczyzna, który jest prawiczkiem w Twoim wieku, jest malo atrakcyjny. Piszesz, że mieszkasz w malym mieście...masz tam jakieś dyskoteki, albo miejsca gdzie mlodzież spędza czas. Wiadomo, że najlatwiej zlapać kontakt na dyskotece.

To fakt nie każdy jest ja JA , klasyczną szowinistyczną świnią :D :D Bywają i tacy, jak Ty ( na ten przykład ), których kobiety bardzo mobilizują, przynajmniej tak na początku znajomości....

Prawiczkom zawsze się wydaje, że ich cnota jest ich największym problemem.

Na szczęście nie Twoim Dek z małpą. Szybko stracone dziewictwo w koedukacyjnej toalecie, sprawiło że teraz spędza ci z powiek, jak to zaszyć i spróbować jeszcze raz.:D :D

Prawiczku, radziłabym ci się udać w pierwszej kolejności do biblioteki albo jeśli wydaje ci się to zbyt staroświecką metodą, poszukać pedefeów w internecie i podnieść sobie poziom ajkiu nim wyruszysz na miłosne podboje i zaczniesz prawić Nowemu, że młody jeszcze i ma czas. :D :D :D

Prawiczku, jeśli piszę "radziłabym", to jak ci się do cholery wydaje, jakiej jestem płci?

I przestań stawiać spację PRZED przecinkami, kropkami, itd., to wygląda jak gwałt na żywo na zasadach pisowni. Chociaż są one ignorowane w Internecie przez pnad 50% społeczności. :O

Pytanie tylko PO CO kobiecie ta wiedza? Żeby tobie było lżej? Żeby w ten sposób wytłumaczyć ewentualną porażkę?

Dlatego nie myślę o sobie, tylko jestem sobą. :D :D Jak sam zauważyłeś żadna z dróg nie daje gwarancji. Od zastanawiania się kim jestem są inni, czego najlepszym przykładem wspomniany jest ten grubasek. :P :P