Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asterka to ja

PRZYJACIEL A MOŻE INACZEJ TO NAZWAĆ

Polecane posty

Gość asterka to ja

Hej, mam przyjaciela( nic między nami nie było), który zawsze mi pomaga i ostatnio powiedział, że zawsze mu się podobałam i nadal tak jest. Ja wiem, że nic z tego nie będzie a jego ręka wędruje po moim kolanie, czasem jest nachalny. Powiedział, że on jest cierpliwy i że poczeka, aż mu się oddam. Mówiłam, że on ma skończyć z tym trzymaniem za kolano i z tym byciem nachalnym , ale odpowiedział, że nie zamierza z tym skończyć. Czy ktoś miał podobnie??

Gość asterka to ja
Może ktoś coś mi doradzić???

Gość asterka to ja
Fajnie, że ktoś coś pisze

Gość asterka to ja
Czy to coś związanego z obsesja???

Gość dog__ville
oł oł, jeśli to karmiczna połóweczka, to przy dobrych wiatrach za 200 l. nastąpi zbliżenie :D aczkolwiek może lepiej nie psuć niezwykłego porozumienia. oł oł

Gość asterka to ja
Ja nie chcę tracić z nim kontaktu, ale zaczynam sie trochę go obawiac, obawiać tego do czego może być zdolny

Facet który Cię chce przelecieć to nie jest PRZYJACIEL. To kolega który chce Cię zaliczyć. Przyjaciel potrafi wznieść się ponad seks. Kiedy jest seks - to jest romans. To jest coś innego niż przyjaźń. Nie można mówić na pomidor "jabłko", bo ma taki sam kolor, smak jest ważny.

Jest za bardzo nachalny. Dziwne, że nie chce przestać Cię dotykać skoro mu na Tobie w jakiś sposób zależy. Jeśli nie przestanie to może daj mu pewnego rodzaju ultimatum.