Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkkkkkkkhgggggggggggg

Marzę o dziecku:(

Polecane posty

kkkkkkkkkhgggggggggggg wiesz dlaczego nie chce dziecka? tylko nie wkurzaj sie...mial jedna rodzine, mial dzieci i przejechal sie. mimo, ze kocha swoje dzieci, to jest rozwodnikiem z balastem i to zbednym. kiedy bedzie mial z toba dziecko boi sie, ze go to przerosnie, ze z kims znowu sie rozstanie i bedzie mial 3/4 dzieci. wiem, ze dla ciebie milosc to rowniez chec posiadania dziecka, ale ja go w pewnym sensie tez rozumiem. nie chodzi o to, ze kocha swoja byla zone, ale on juz ma swoje dzieci i wiesz....moze to byc trudne dla niego. na pewno nie powinnas szantazem zmuszac go do ciazy, bo nawet to , ze go wyrzucilas z domu nic nie da. nic na sile, bo czesto jak tak sie postepuje, to facet odchodzi i to ty bedziesz miec prolem jako samotna matka. wiem, ze to zabrzmi podle, ale nie raz nie oplaca sie myslec macica tylko glowa. skoro nie chce- moze o wlasnie teraz chodzi, to moze bedzie chcial pozniej? on juz mial jeden zwiazek powazny i teraz widocznie chce odpoczac od pieluch i tego zycia z dziecmi. tak mi sie wydaje przynajmniej.

Gość kkkkkkkkkhgggggggggggg
Hej:)Widzę że komuś zapadła w pamięć moja historia.A więc nadal mieszkamy osobno,ale przeprowadziliśmy poważną rozmowę.On musi sobie przemyśleć czego tak naprawdę chce.Został ojcem bardzo młodo,musiał dużo pracować,a zaocznie dokończyć naukę.Jego była tylko wychowywała dzieci,nie skończyła szkoły i nigdy nie poszła do pracy.Mam wrażenie że on teraz chce sobie odbić tą straconą młodość.