Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arania

mam 27 lat i zastanawiam sie po co ludzie żyją dłużej.

Polecane posty

Gość Alipso.
Dluzej tak ale nie dluzej niz 45 lat narazie mam 23

Gość w kzdym wieku sie fajnie
zyje, jesli sie lubi zycie,

Gość Darek...
a ja się zastanawiam dlaczego ty żyjesz zadając tak durne pytania?

Gość arania
hm, jesli nic w życiu sie nie osiagnelo i przyszlosc zapowiada sie beznadziejnie, poza tym życie samo w sobie jest bez sensu. A bycie kobieta prowadzi do tego że szybko sie czlowiek zużywa to na serio cieżko to widzę.

Gość arania
potem jest się brzydkim i czesto schorowanym, 95% ludzi ma średnio interesujące życie, bez możliwości studiowana, działania w sztuce, posiadania majątku.. ok, spadam, posprzątam mieszkanie bo marudze. a moja odpowiedz jest taka - mimo tego całego bezsensu świat jest po prostu miły i ładny. Ładny jest mój kot, pyszny obiad, piekne niebo, piękne mam oczy i nogi, piękne ksiązki i obrazy. etc. Dla mnie tylko w tym jest sens.

Gość ja mam 33 i też się
zastanawiam po co.

Gość sBIG simian raticus 666
Życie ludzkie jest beznadziejne und nudna and bez sensu!

Gość a dzieci sobie
Człowiek podobnie jak inne ssaki został tak zaprogramowany aby żyć wystarczajaco długo by mieć czas na wychowanie swojego potomstwa. I w dzisiejszych czasach, faktycznie wystarczyłoby jakby ludzie zyli do ok. 45 lat. bo wtedy dzieci już są przeważnie pełnoletni i zdolni do samodzielnego dorosłego zycia. Ale niestety, ewolucja nie idzie w parze z osiagnięciami cywilizacyjnymi. Medycyna jest tak zaawansowana, że wiek człowieka się wydłuzył, dzieci stały się mnie dojrzałe i wymagają wsparcia i opieki swoich starych rodziców. Teraz to rodzice pomagają swoim dorosłym dzieciom zamiast być odwrotnie.

Gość Jony z Opola
Ja mam 27 latek. Jak miałem 25 to też tak myślałem. Teraz zastanawiam się nad tym jak to głupio było by zostawić to o co walczyłem te 27 lat i to na co zapracowałem.