Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gardze warszaFka

Ella Eranthis - kicz, tandeta i przerost formy nad trescia

Polecane posty

Gość gardze warszaFka

Twierdzi, ze jest aktorka i umiescila na profesjonalnej stronie z filmami swoje gowniane filmiki z youtube (pseudoartystyczne). Nazwala to filmografia... http://www.imdb.com/name/nm4523267/ Tam jest napisane, ze mieszkala w Azji, Europie, Afryce, USA i na Bliskim Wschodzie. Ciekawe, skad taka gowniara miala na to wszystko hajs. Twoja historia na kilometr smierdzi jakims walkiem i dlatego nie chcesz powiedziec, w jaki sposob zarabiasz na zycie!!! Nie masz szacunku do wlasnej matki, ktora rodzila cie w bolu. Tak jest najlatwiej wyjechac i olac rodzine. Promujesz chora amerykanska kulture, ktorej kazdy normalny i zdrowo myslacy czlowiek ma dosc. Pieprzysz, ze jechalas ruchliwa autostrada, a na zadnym filmiku nie ma cie w aucie, wszedzie sie poruszasz innymi srodkami lokomocji albo z buta! Jestes mitomanka, infantylna, glupia dziewczynka kreujaca sie na indywidualistke, intelektualistke i ekscentryczke, a tak naprawde twoja elokwencja jest lepsza od twojej erudycji. Nie dziwie sie, ze ci nie szlo w szkole. Masz albo ADHD albo jakies o wiele ciezsze cholerstwo. Nie utrzymujesz kontaktu z zadnymi znajomymi z Warszawy, bo nie potrafisz nawiazac zdrowych, bliskich relacji z ludzmi. Pokazujesz Ameryke od dupy strony. Gdybys nie promowala swojego zalosnego vloga na kafeterii, to tam by prawie w ogole nie bylo wejsc. Tak sie przekomarzasz, ze chcesz byc singielka, a przeciez wszyscy wiedza, ze szukasz rozpaczliwie faceta i dlatego emanujesz seksem na filmikach. Jestes totalnym beztalenciem, samotna, zagubiona dziewczynka, ktora mysli, ze wegetarianizm, kreowanie wizerunku w necie i jakze amerykanski styl zycia dodadza ci szacunku i animuszu. Prawda jest taka, ze jestes tam, bo nikt w polsce nie mogl z toba wytrzymac. Dalej sie lansuj i pozuj, jak jest wszystko u ciebie perfekcyjnie, a potem placz, ze nie jestes idealna. Sama siebie mozesz oszukiwac, ale nas nie oszukasz. Bez powazania.

Gość gardze warszaFka
Ella je kupe, bo olewa pragmatyzm :D

Gość gardze warszaFka
Podszyw, dodalbys cos konkretniejszego od siebie, ostatnie slowo nie moze byc takim banalnym kafeterianskim sloganem :)

Gość a ja sie cieszę
że jej filmy oglądnęłam bo tylko mnie utwierdziło przekonanie o stanach że pastuchowo i bezchujni a kulturowa:) dziękuje Elu za prawdę zza oceanu

Gość gardze warszaFka
Najbardziej mnie wkurza ten jej sztuczny przyklejony usmiech, brak naturalnosci i wmawianie, jak jest zajebiscie. Jestem przekonana, ze ona nie pracuje. Jest kilka wyjsc: rodzice jej to finansuja, odziedziczyla spadek, wygrala na loterii, a moze po prostu ktos jej bliski zajmuje sie nielegalnym biznesem i jej wysyla kase na konto. To sa naprawde duze pieniadze: drogie ciuchy, drogie mieszkanie, samoloty, hotele. Najgorsze jest to, ze ona klamie, ze sama na to zapracowala! Ma farta i usiluje wpedzic Polakow w kompleksy. Ona zyje lepiej niz przecietny Amerykanin! Chciala, zeby bylo o niej glosno, to bedzie, ale nie w pozytywnym sensie. Mam kumpla, ktory tak jak ona mieszkal w centrum Warszawy, jest szansa, ze dowiem sie wiecej o tej klamliwej lafiryndzie. PRAWDA WYJDZIE NA JAW, MAM DUSZE DETEKTYWA i obiecuje, ze jeszcze tu napisze, jaka jest o niej prawda!!!

Gość gardze warszaFka
Ellu, chwalilas sie, ze zmienilas imie. I ze niby narodzilas sie na nowo :) A jak na razie to nic nie osiagnelas oprocz wydawania nie swoich pieniedzy i podrozowania. Moja kumpela z ogolniaka tez tak jak ty zmienila imie. Tylko, ze ona po tej metamorfozie przestala imprezowac, zaczela sie ostro uczyc i obecnie konczy dziennie medycyne na jednej z najlepszych uczelni z kraju. Bedzie lekarzem z powolaniem, bo ja znam. Nie lansuje sie tak jak ty, tylko sie uczy, pracuje nad soba i jest zyczliwa. Jest skromna i wszyscy do niej lgna. Mozesz jej buty czyscic.

Gość a ja sie cieszę
wygląda na płatna dziwkę i obym się myliła:)

Gość gardze warszaFka
Mozliwe! Zmienila imie, nie ma faceta, ma wyglad kurwiszona. Zerwala kontakt z rodzina. Nie pracuje tam, nie edukuje sie. Do tego Las Vegas tak nagle pojechala, moze sie trafila dobra oferta :P Inteligentny czlowiek na jej miejscu by siedzial cicho. A ta sie ujawnia i ma potrzebe zaistnienia. Normalnie tak nie jezdze po ludziach, ale nienawidze kurestwa i hipokryzji.

Gość a ja sie cieszę
inteligentny i dojrzały człowiek siedział by cicho;) a to jeszcze młodzież:)

Gość natalka34578
Ale bije od was jad na odleglosc! Zaloze sie, ze nigdy nie byliscie za granica i zazdrosc wam d...e sciska. Co wam do tego jak zarabia i dlaczego jest taka a nie inna??? pokazcie swoje pyski i jacy to wy jestescie keatywni. Kazdy, kto chociaz raz zasmakowal zycia za ganica, potrafi byc bardziej tolerancyjny. Powiem wam jedno, wcale nie trzeba puszczac sie zeby miec kasiore na luksusy za granica. Jesli jestes sam, masz prace (nawet za podstawowa krajowa stawke) nie masz duzych wydatkow typu auto, dziecko, partner, transfery do poski, to na prawde mozna miesiecznie odlozyc sporo pieniedzy, jesli tylko wydasz na jedzenie i mieszkanie dla siebie. Duzo rzeczy mozna dostac tez za darmo, wielu ludzi oddaje przerozne rzeczy, bo im sie znudzily. Zagranica to nie polska, tam o wiele lepiej sie zyje. W polsce ludzie patrza jak zjesc sie nawzajem, dlatego tak smierdzi od was jadem na kilometr.

Gość eleklerr
Dziwna jest ta dziewucha, jej sposob bycia, mowienie. Do tego NIGDY NIE ODPOWIADA NA PYTANIE JAK ZARABIA NA ZYCIE I Z CZEGO ZYJE. :O To ze nie ma kasy na inna stylizacje i nie wyglada dobrze to juz inna sprawa. Te brzydkie ciuchy jak ze smietnika sa okropne, ale to maly pikus, bo to jeszcze mozna zrozumiec brakiem kasy. Ma zadbane zeby ale reszta ......

Gość ona gada jak
postrzelona :P 🖐️ ale takie wariatki akurat do ameryki :D

Gość kasiorę tak stare baby
mówią twory postkomuny,,,, pewnie to autorka filmików

Gość Mike from Hollywood
shut up ! fuckin bastards, Ella is beautiful, talented and smart actress!

Gość wiki1
A KIM WY JESTESCIE ZEBY ELLA ODPOWIADALA NA SWOJE OSOBISTE PYTANIA? zaloze sie ze nie bylibyscie sklonni do dzielenia sie swoja prywatnoscia z calym swiatem AZ TAK BARDZOJESTESCIE ZACHLANNI PRAWDY JAK ZARABIA PIENIADZE? GDZIE PRACUJE, JAKIEGO KOLORU NOSI MAJTKI, I KIEDY SIE ZALATWIA???? zajmicie sie lepiej swoi tylkiem a nie obrabiacie kogos TYPOWA POSTAWA POLAKA, JAK OBROBIC D...E SASIADA HAHAHAHAHA, wyjedzcie za granice, popodruzujcie troche to moze wam troche jezyki utemperuja sie,

Gość wiki1
A KIM WY JESTESCIE ZEBY ELLA ODPOWIADALA NA SWOJE OSOBISTE PYTANIA? zaloze sie ze nie bylibyscie sklonni do dzielenia sie swoja prywatnoscia z calym swiatem AZ TAK BARDZOJESTESCIE ZACHLANNI PRAWDY JAK ZARABIA PIENIADZE? GDZIE PRACUJE, JAKIEGO KOLORU NOSI MAJTKI, I KIEDY SIE ZALATWIA???? zajmicie sie lepiej swoi tylkiem a nie obrabiacie kogos TYPOWA POSTAWA POLAKA, JAK OBROBIC D...E SASIADA HAHAHAHAHA, wyjedzcie za granice, popodruzujcie troche to moze wam troche jezyki utemperuja sie,

Gość Gabrysiak
Ogladajac jej filmiki na angielskim kanale, nie zauwazylam, zeby obcokrajowcy pluli na nia jadem jak wy. Nie znalazlam tez natretnych pytan typu osobistego. Doszlam do wniosku, ze z Polakami jest cos nie tak, potrafia tylko krytykowac, wyzywac, osmieszac i zadawac niepotrzebne pytania. Mysle,ze brakuje im czegos w zyciu, probuja dowartosciowac siebie, krytykujac kogos z boku. Tak to jest, gdy nie ma mozliwosci rozwoju, podrozowania... siedza przy komuterze i nie maja zielonego pojecia o zyciu za granica, takie zycie widzieli tylko na filmie, reszte sami sobie zinterpretowali...

Gość Jgfsxb
A ja mysle ze to prostytutka i chora psychicznie osoba. Mieszkam za granica i widze ze utrzymac sie samemu na poziomie moga osoby ktore do czegos doszly,utalentowane lub z dobrym zawodem.U niej nie widze zadnej z tych rzeczy...jedynie kicz i te same klapki:)

Gość skoro podaje swe filmiki to ni
ech sie liczy z krytyką albo zmieni forum Zresztą nie każdy jej zazdrości idiotko wyżej

Gość a mnie sie wydaje, że ona
jest projektem. Ma nadzianych rodziców i tak się bawi w wolnym czasie wmawiając ludziom tą zmyśloną historię.

Gość tak naprawdę żadne z was
nie wie ja ona to robi że żyje tak jak byście chcieli i zazdrość was zżera

Gość tak naprawdę to wiele z was to
bidaczki nieudaczniki życiowe

Gość no ella aleś se
nasrała w papióry

Gość no ella aleś se
ale afera z ellą no trochę ją poniosło

Gość nie zmyslajcie rzeczy
na temat eli