Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agata..ona...

czy ten związek ma sens?

Polecane posty

Gość agata..ona...

jestem z chłopakiem 2 lata i wyobraźcie sobie ze ani raz się nie kochaliśmy, są pieszczoty itd ale normalnego seksu nie ma, on mówi że sie boi ciaży, dorosłego życia, że nie jest gotowy na to, Dodam tylko że oboje mamy po 26 lat więc dziećmi nie jesteśmy i dla obojga jest to pierwsy poważny związek. Przynajmniej dla mnie taki jest. Wczoraj gdy tak mówił że się boi to powiedziałam że może nie jestem tą dziewczyną z którą te swoje życie chciałby spędzić, bo jakbym była to by się przecież tak nie bał, chciałby wszystko być ze mną wpałni , tymczasem to ja sie prosze i ciągle same odmowy i wymówki słysze. Myślałam że zaprzeczy, a on milczał i powiedział że sam nie wie jak jest, czy jestem tą dziewczyną. Gdy tak mówi to tak jakby wbijał mi nóż w serce. Co ja mam robić? Bardzo go kocham, chciałabym walczyć o ten związek, tymczasem czuje sie często taka niechciana, nieatrakcyjna bo własny chłopak mnie odtrąca.

Masz 26 lat i chcesz sobie problemy rozwiązywać na forum o gównie? Zadajesz pytania jak w nocnych programach na TVN z wróżkami - czy Hermenegilda urodzona 30 marca 1874 roku i Polikarp urodzony 9 listopada 1968 roku pasują do siebie? Czy mają szansę stworzyć stały, szczęśliwy związek? :D

a uprawialiście już w ogóle "normalny: ( waginalny) seks z innymi partnerami?