Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

drzoana

wiem jak zmienic swiat na lepsze-zabronic rozmnazac sie ludziom...

Polecane posty

Niskiego wzrostu. Tak tak nieuki, pisze powaznie. Otoz chodzi o to, ze mali ludzie, czy tam karly- jak kto woli nie maja racji bytu. Sa bo sa, ale nic dobrego dla tego kraju I dla swiata nie wnosza. Jedyne co robia to placza sie pod nogami. Zas wysoki to przewaznie czlowiek sukcesu, proowadzacy szczesliwe zycie I rozpylajacy wokol pozytywna energie.

Maly wiecznie narzeka, ubiera sie brzydko, bo nie szyja takich ciuchow, pewnie z tego wszystkiego sie nie myje, albo smrod to wina krotkich nozek, bo w porownaniu do wysokich musza narobic wiecej krokow, zeby gdzies dojsc w tym samym tempie I szybciej sie poca.

Gość eee tam .... ; p
Teraz to głupoty gadasz

Niski samochodem se nawet nie pojezdzi, bo miu nozki nie siegaja do pedalow. Haha ach ale ja wam wspolczuje. To wina waszych rodzicow, ze odwazyli sie na tak ryzykowny krok. Moze kiedys wprowadza taki przepis, ze rozmnazanie dla ludzi ponizej 170 cm wzrostu bedzie zabronione I surowo karane.

Gość eee tam .... ; p
a co ci to przeszkadza??

Jakie glupoty? A gdziez! To jest udowodnione naukowo. Prosze spojrzec na naszego bylego prezydeta jak skonczyl? I czyja to wina? Wzrostu.

Gość eee tam .... ; p
.... nie mam pytan

To ze plontajo mi sie takie pod nogami I przejsc jak czlowiek nie mozna. Wchodze do altobusu, I nie ma nawet jak nogi postawic bo stoja takie kulki gnoju.

Gość eee tam .... ; p
a jak tam twoja kumpela jagienka??

Gość eee tam .... ; p
Ale te "kulki gnoju" to mimo wszystko też ludzie. Oni nie poradza nic na to, ze maja tyle wzrostu. I zasluguja na godne zycie. Co innego ludzie otyli ktorzy siedza przed tv i nie lapia sie za zadne cwiczenia - oczywiscie pominmy ludzi chorych..

Gość eee tam .... ; p
Pytam z ciekawosci.

A zauwazylas kto jest ludziem otylum przewaznie? Ludzie niscy. Nie widzialam jeszcze wysokiego otylego. A jedno z drugim ma duzo wspolnego.

Gość eee tam .... ; p
Nie koniecznie. Jest wiele wysokich otyłych ludzi. A co do ludzi niskich to nie pomyslalas ze sa otyli przez to ze ludzie tacy jak ty ich dyskryminuja i po prostu wstyd im wychodzic z domu? co się z tym wiąze? siedzenie przed tv i zarzeranie sie slodyczami + depresja gratis.

Gość eee tam .... ; p
No moglaby napisac jakis temat bo dawno nic nie bylo ;d

Eee nie prawda, moje slowa to motywator dla grubasow. Na pewno po takim zlinczowaniu postanowia wziac sie za siebie, zeby nie zaliczac sie do takiej kategorii. pacz na mnie, codziennie fastfudy, wieczorem przed tv po paczce slodyczy I co? Waze ile waze.

A z reszto nie bede jej wolac, bo mi zabierze publikie ktorej I tak nie mam. Ide zmienic nika na nowego. Czas na nowa furrore. Zegnam

Gość eee tam .... ; p
Owszem, jednych zmotywujesz, a drugich, tych co maja psychike slaba wpedzisz w jeszcze wieksza depreche. ;/

Gość eee tam .... ; p
No co ty to jjuz nie bedziesz drzoana? chociaz daj znac ze to ty