Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kifka

ortopeda w krakowie

Polecane posty

Gość kifka

może mi ktos polecic? tak, zebym mogla pojsc jutro albo nawet w weekened, potrzebuje SZYBKO. moze byc prywatnie

Gość kamkalka
polecam ci Rafała Więcka - możesz nawet zarejestrować się on line : http://praktyka.org . ortopeda na poziomie

Gość zuzana_00
A gdzie ten lekarz przyjmuje? Można też się u niego na rehabilitację zapisać?

Gość likrecja
Do niego to pewnie nie bo ortopeda nie rehabilituje ale z tego co wiem to współpracuje z rehabilitantami i po diagnozie można od razu rozpocząć rehabilitację.

Gość nizinii
A może ktoś polecić dobry gabinet rehabilitacyjny? Albo jakiegoś rehabilitanta?

Gość ulukala
Wyżej masz info, że przy gabinecie ortopedy jest też rehabilitacja, więc może tam spróbuj.

Gość rumuska
odnośnie leczenia ortoedycznego, czy jest możliwe żeby calowicie wyleczyć kontuzje kolana, tak zeby się nie odnawiała?

Gość sajonara
rumuska - nie da się. organizm jest żywy, więc, co się zużyje to się nie odtworzy, najwyżej wymienisz, ale to całkiem inne życie

Gość gość
ja polecam Rafała Więcka, bardzo dobry lekarz i rehabilitant.

Gość bolka3
a co robiłeś/aś u tego Więcka? ja szukam gabinetu, gdzie mi wytłumaczą i ewentualnie zrobią zabieg falą uderzeniową

Gość yacima
też polecam dr.Rafała Więcka.To nie tylko świetny lekarz ortopeda, ale i wspaniały rehabilitant.Ja trafiłam do jednego z jego gabinetów w Krakowie po ciężkim urazie kolana.Na rehabilitację przez nfz trzeba było czekać bardzo długo,aż wstyd powiedzieć ile, a doktor przyjął mnie w zasadzie natychmiast.Zabiegi dobrał mi indywidualnie, a do dziś już zapomniałam , że prawie nie mogłam chodzić. Polecam wszystkim

Gość gość
Ja dużo słyszałam o doktorze Rafale Więcku. podobno zajmuje się "beznadziejnymi przypadkami". Ja byłam u niego 2 razy jak miałam problem z barkiem. Uważam że jest w porządku

Gość kierka
Też zdarzyło mi się kilka razy odwiedzić gabinet dra Więcka po złamaniu ręki, bo coś mnie tak strzykało i miałam jakieś dziwne "napięcie". Po tych kilku wizytach nie mogę powiedzieć złego słowa. Gabinet czysty, doktor miły i pomocny. Stara się dopasować leczenie do trybu życia danej osoby, pokazuje ćwiczonka jeśli są niezbędne. Miłe wrażenie robi