Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość płakać się chce..

Katastrofa na włosach

Polecane posty

Gość płakać się chce..

A więc zacznę od początku około dwóch lat temu przeszlam dwie dekoloryzacje po nieudanym farbowaniu. Od a tamtego czasu zaczęły się moje poważne problem z włosami. Doszło do tego że na głowie miejscami miałam łyse placki. Nie było co związać w gumkę i wyglądałam jak po chemii. Prostownicę wyrzucilam do kosza od tamego czasu wogoóle nie używam nic tylko odżywki suszą sę naturalnie jednak na ratunek przyszły mi treski ... Zaczęłam ciągle je przypinać wtedy moje włosy jak tako wyglądały czułam sie o wiele lepiej..teraz mam prakycznie trzy włosy na krzyż.. bez tresek nie mogę już funcjonować bo bez tego wyglądaja skandalicznie.... Co zrobić............Po tej katastrofie

Gość kup wax
i rob naturalne maseczki

Gość zimna stopa.
i zetnij na krótko, odrosna zdrowe (treskami sobie pomożesz przez ten czas)

Wiesz, ze treski jeszcze je obciążają? Jakiś czas temu miałam przedłużane włosy na stałe- po zdjęciu też wyglądały tragicznie. Wymyśliłam sobie fryzurkę z włosów do ramion, podcięłam i codziennie odżywki, maski,len, delikatne szczotkowanie, prawie 0 pianek, lakierów itp. Jakieś dwa miesiące i wróciły do ładu.

Gość jaq
poczytaj sobie o olejowaniu włosów. olej lniany i kokosowy będą dla Ciebie b. dobre. do tego jakies suplementy diety. masaże głowy, aby pobudzić cebulki. delikatne szampony i odżywki.

Gość arya
autorko poczytaj sobie o produkcie LOXON 2% , tylko przy jego stosowaniu musisz byc bardzo systematyczna , jestem pewna w 100% ze Ci pomoze :)