Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość była robotnicca

nie dostałam nowej listy obecności na nowy miesiąć dlaczego ?

Polecane posty

Gość była robotnicca

witam forumowiczów kafeterii mój temat jest dość nurtujący pracowałam w jednej z firm na umowę zlecenie miałam umowę do 15.09.12 ale się zw0olniłam bo miałam powód skończył się miesiąc sierpień i od początku września nie dostałam listy obecności i nie wiem czemu czy dlatego że dopiero bym dostała umowę na stałe jak by mi przedłużyli czy jak pytam ogólnie bo mi się wydaję ze powinni od razu dać mi listę obecności a to tak wyglądało jak bym nie pracowała:/

Gość jadziaaaa
Troche nie rozumiem... Zwolniłaś sie i przyszłaś do pracy ponownie? i pracujesz a nie masz listy?

ale jak chciałaś dostać umowe zlecenie na stałę?. Takie umowy są raczej terminowe

Gość zwolniłaś sie z
umowy zlecenia, gratuluje. Za nie wykonanie zlecenia powinni ci nie zapłacić

Gość powiem i ja ........
też nie rozumiem tego co napisałaś miałaś umowę do 15 09 ale zwolniłaś się wcześniej za nim wygasała umowa ?....jesli tak to jakim cudem miałaś dostać listę na wrzesień skoro się zwolniłaś ?

Gość była robotnicca
chodzi o to że od początku miesiąca nie dostałam listy obecności jak przyszłam to podpisywałam a teraz od początku w ogóle nie nie wiem czemu

Gość powiem i ja ........
ale zwolniłaś się wcześniej czy nie ?

Gość była robotnicca
zwolniłam się ale wcześniej podpisywałam tylko końcówkę ostatnie dni byłego miesiąca bo przyszłam pod koniec miesiaca do pracy a był trzeci września a listy obecności nie miałam

Gość była robotnicca
nie podpisywałam listy jeszcze jak pracowałam bo jej nie miałam tzn nie dostałam nie wiem czego