Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uważam, że

Nie ma takiej kobiety, której nie da się zbajerować.

Polecane posty

Gość wiesz co???
A mnie przeraża twoje podejscie do kobiet. Masz coś z psychopaty................

Gość Całkiem zwykły pan
Nie bardzo rozumiem, co oznacza termin "trolowanie" Profesor Doroszewski milczy w tej sprawie.

Gość wiesz co???
sposób w jaki wyrażasz się o relacjach damsko męskich, styl pisania (bucowaty), nuta wyrachowania, naukowe słownictwo, żąglowanie słowami, których znaczenie zna nieliczne tu grono -to jest przerażające

Po co chodzić do pubu czy na imprezy? Może dlatego, żeby odreagować, pośmać się, rozerwać? Ile można być poważnym...

Gość Całkiem zwykły pan
Jestem człowiekiem spolegliwym i niemal w pełni zgadzam się z wyrażoną właśnie opinią. Pozwolę sobie jednak na stwierdzenie, iż bardziej przerażający jest celnie zauważony fakt, iż jedynie "nieliczne tu grono" zna znaczenie słów, którymi się tutaj posługuję. Chyba pogrążę się w wieczornej frustracji.

Gość Całkiem zwykły pan
Cóż, Matachari, skoro człowiek nie ma dość wyobraźni na interesujące spędzenie wieczoru, to bierze udział w plebejskiej rozrywce. Jeśli o mnie idzie, to w razie potrzeby mogę wychylić trzy porządne lufki nie podnosząc tyłka z krzesła w znacznie bardziej komfortowych warunkach. Trzeba Ci wiedzieć, że nie cierpię ani smrodu, ani hałasu.

Gość wiesz co???
widocznie nie masz pomyslu na spedzenie tego wieczoru, bo bierzesz udzial w pogawedce z plebsem, ktory nie zna znaczenia rzucanych przez ciebie slow. Chyba że skrupulatnie odnotowujesz w swoim naukowym kajeciku obserwcje dotyczace uzytkownikow tego plebejskiego forum. Jakies wnioski?

Gość Całkiem zwykły pan
No jeszcze nie wiem, czy Ty się zaliczasz do tego plebsu, czy może do "nielicznej grupy", która rozumie słowa. Wg mnie rżąglerka słowna jest sporą i niedocenianą umiejętnością.

Gość wiesz co???
jesli będzie nam dane nacieszyć się wspolnymi rozmowami to sam się przekonasz do której grupy należę.

Gość Całkiem zwykły pan
Kiedy ja już to wiem. :-)

Gość wiesz co???
Taki szybki jesteś w wyciaganiu wniosków? Nie boisz się, że się kiedyś pomylisz proCesorku?

Gość Całkiem zwykły pan
Nie, nie boję się. Poza tym nie mam w zwyczaju tracić czas na oczywistości.

Gość stockholm stad
"rżąglerka"??? Ile błędów można zrobić w jednym słowie:D

Gość wiesz co???
W takim razie, które grono powiekszam? to ą,ę ęlitarne, czy plebejskie?

Gość stockholm stad
pewnie to "rżąglujące" ;)

Gość wiesz co???
wcale mnie to nie martwi :D

Gość stockholm stad
Nie myliłeś się drogi panie. Tutejsze towarzystwo nie rozumie takich słów. Zamiast pogrążać się we frustracji, proponuję pogrążyć się we wstydzie i już się lepiej nie odzywać:)

Gość wiesz co???
autor pływa teraz w blasku swojej chwały :D ciiiiiiiii nie przeszkadzajmy mu!

Gość stockholm stad
wiesz co-nie przesadzajmy też znów z tym jego wysublimowanym słownictwem, niedostępnym dla przeciętnego zjadacza chleba. Sztuką jest dostosować formę do okoliczności, a ta bufonada, ukoronowana błędem na poziomie podstawówki, to przecież śmieszne:D:D

Gość hehe ciekawe czy bedzie
miał jaja, żeby sie odezwać. Ale pewnie w jego słowniku pojęcia jaja nie istnieje

Gość wiesz co???
wysublimowane to ono na pewno nie jest - masz racje. Jednakowoż stwierdzam , że autorowi przynosi nieokiełzaną orgazmiczną radość szorowanie wyrazami, które w jego mniemaniu dodają mu penosci sibie - ??? może sexapilu?? :D

Gość wiesz co???
wyraz jaja, jest nad wyraz plebejski :D nie kalajcie tego topiku takimi wyrazami!!!!

Gość stockholm stad
cóż, przyszłam tu na bajery, a skończyło się standardowo. Amant okazał się pajacem:D Nihil novi

Gość stockholm stad
wiesz co-całkiem prawdopodobna ta Twoja teoria

Gość wiesz co???
mysle, że to z nudów nasz eSzPan tak się zabawia :) upija sobą :D

Gość jeszcze ktoś?
Przeczytałam kilka wypowiedzi - zgadzam się, że każda kobieta da się zbajerować, ale nie przez każdego mężczyznę :). Co do autora - z jego wypowiedzi w tym temacie wyłania się obraz bufona i nudziarza, który z tak drętwą mową będzie miał problem nawet ze zbajerowaniem 50letniej bibliotekarki 🖐️.

Gość Całkiem zwykły pan
Czytam i utwierdzam się w niezmiennym przekonaniu. Kobiety są bezwzględnie niesprawiedliwe i okrutne w swoich sądach. A przez całe stulecia poeci wychwalali łagodność kobiecego serca.

Gość Całkiem zwykły pan
Wracam do zasadniczej tezy: nie ma kobiety, która jest nie do zdobycia. Kobiety, oczywiście. To warunek, o którym mało która teraz pamięta.

Całe życie nigdy nie miałam z tym problemu, nikt też nigdy nie kwestionował mojej kobiecości - do dziś Na szczęście mam łagodne "kobiece" serce i wybaczam tę "uwagę" Panu :P A i rozwodzić nad tematem nie ma dalej sensu :P Mam to szczęście, że nie muszę dowartościowywać siebie na kafe, zwłaszcza poprzez wmawianie innym "własnych" kompleksów :P A Ty Całkiem zwykły jeszcze trafisz na taką "której nie da się zbajerować" :D i życzę Ci, żeby wtedy bolała tylko Twoja męska duma, a nie serducho :)

Gość wiesz co???
Ja pierdzielę, Boska, weż ty się kobieto szanuj! Cały czas pieprzysz 3/3, nadstawiasz mu dupska. Od n-tej strony mowisz ze szkoda czasu na dyskusje i co???????? Nadal sie wyłaniasz na kazdej stronie jak syrenka z morskiej piany. Pchasz sie na ring, to w koncu dostaniesz w ryj :p