Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uważam, że

Nie ma takiej kobiety, której nie da się zbajerować.

Polecane posty

Gość Całkiem zwykły pan
"Całe życie" i na dodatek "nigdy" - no, no, Louizja, kolejna ciekawa konstrukcja. Muszę się nią ponapawać.

Gość Całkiem zwykły pan
Dalsza lektura Twojego tekstu, Louizja, sprawia wrażenie, że się bardzo rozczarowałaś. Dlaczego?

Gość Całkiem zwykły pan
Wiesz co? Ty także często się wyłaniasz, to dlaczego robisz sceny Louizjie? Babska zawiść? Przecież ona do tej pory kompletnie nic nie grała, więc czego jej zazdrościć?

Gość Całkiem zwykły pan
Poza tym, koleżanka, trzeba Ci wiedzieć, że ja nie podnoszę ręki na kobietę. Na nie kobietę także zresztą ręki nie podnoszę, ale z zupełnie innego powodu, zatem nie musisz drżeć o swój organizm.

Gość wiesz co???
Może jestem łania, co się wyłania? :) Nie lubię słodkich idiotek i tyle. Babska zawiść przeze mnie nie przemawia nigdy. Zawiść to bardzo "zła emocja" jest.

A zejdźcie łaskawie ze mnie Jak na nieszanujacą się "nie kobietę" z plepsu, słodką idiotkę, nadstawiająca d**py, grającą (o co ??) - poświęcacie mi zbyt wiele uwagi :P Przypominam, że temat dotyczy bajerowania :P

Gość wiesz co???
Nie zuważyłam żebym siedziała na jakiejśc kobyłace :D tupnij jeszcze nóżką ze złośći, strzel focha i opuść zgromadzenie jak to ładnie obiecujesz od kilku stron

Gość wiesz co???
*złości

Gość Całkiem zwykły pan
No i wzięły się baby za kołtuny. Ale o co? O kogo? O całkiem zwykłego pana. Klasyka gatunku.

Gość wiesz co???
Nie lubię pustych kokietek. Znudzoną udaje, ale nie! Wrca jak bumerang. Wygląda więc na to, że nie "o kogo", tylko "o co". :D

Gość Całkiem zwykły pan
No dobrze, Wiesz co? Ale co o Tobie powiedzieć? W końcu Ty także tu wracasz, co jest jeszcze bardziej dziwne w świetle Twoich niekorzystnych sądów o mnie? A może sądy nie przedstawiały prawdziwego zdania? A może, Wiesz co, chciałaś mnie sprowokować w jakimś celu? Fakt jest faktem, Wiesz co - jesteś, choć wcale nie powinno Ciebie tutaj być.

Ale o co tyle krzyku ? Czy ja komuś do gardła skoczyłam ? Obraziłam, ubliżałam ? WIesz co ?? czemu mnie atakujesz ? Nie trafiłaś na topik z mojego powodu, tylko dlatego, że nie zgadzamy się obie z opinią autora :P Nie lepiej stworzyć jeden front ? :D Po co autorowi jeszcze pożywka z naszych wpisów :P

Gość Całkiem zwykły pan
Właśnie, Louizji, zadałem to pytanie a koleżanka Wiesz co? wyraziła w tej sprawie swoją opinię. Na mój gust ona Ciebie nie lubi.

Gość Całkiem zwykły pan
A koleżanki na tłopiku znalazły się początkowo z racji nietypowo zdefiniowanego tematu a zostały na nim z zupełnie innego, choć dokładnie tego samego powodu.

Gość Całkiem zwykły pan
(A stworzenie wspólnego frontu nie wyjdzie, bo choć cel jest obu jest identyczny, to jest on równocześnie całkowicie sprzeczny. Czyż to nie cudownie kobieca sytuacja?)

ja się raczej starałam trzymać tematu :P akurat to czy mnie lubi czy nie to bez znaczenia, tak samo jak Twoja opinia na temat mojej "wątpliwej" kobiecości :P

Gość Całkiem zwykły pan
A czy ja wyrażałem kiedy wątpliwość, Louizja, w Twoją kobiecość?

Gość wiesz co???
"Wiesz co - jesteś, choć wcale nie powinno Ciebie tutaj być" czyli mam się czuć wyproszona? :D

Gość wiesz co???
Boska w różny sposób można stworzyć wspólny front, niekoniecznie jest to sposób wyświechtany :D

Gość Całkiem zwykły pan
Ja ani nikogo nie zapraszam, ani nie wypraszam.

Gość wiesz co???
Poza tym, w żadnym wpisie nie ujawniłam mojego stosunku do tezy autora. Proszę nie wyciągać pochopnych wniosków.

Gość Całkiem zwykły pan
Luizja, dla wygody naszej rozmowy uznajmy zatem, że jesteś niekobieca.

Gość wiesz co???
Może nie, aczkolwiek odnoszę wrażenie, iż starannie selekcjonujesz dyskutantów :D Sortujesz jak ogórki :D

Gość Całkiem zwykły pan
Za to autorem, autorem, Wiesz co, usiłowałaś rząglować na wszelkie możliwe sposoby. Ale mniejsza o to. Nie jestem obrażalski.

Gość Całkiem zwykły pan
(Raczej jak ananasy. Ale o to także mniejsza.)

Gość wiesz co???
Nie jest moim zamiarem nikogo obrażać. jeśli ktoś nie potrafi rozmawiać bardziej ciętym językiem, tylko słodzić, to już nie mój problem :D

Gość Całkiem zwykły pan
Więc ja Ci słodzę, koleżanko? To, doprawdy, dość zaskakująca obserwacja.

Gość wiesz co???
Nie "Cię" miałam na myśli. A zacną Boską Kafe Damę.