Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uważam, że

Nie ma takiej kobiety, której nie da się zbajerować.

Polecane posty

Gość wiesz co???
Znaczy się: ja jestem tą "cholerą" :) choleryczką- cholerą, cholerą- cholewą, cholewą- polewą, polewą-polewaczką, polewaczką-płaczką, płaczką-płacze, płacze-boli..........

Gość Całkiem zwykły pan
Ja w nic nie wrabiam, ja jedynie obserwuję i wyciągam wnioski. Zresztą, to nie jest mój gieszeft. Mam ciekawsze rzeczy do roboty.

Gość wiesz co???
Wiesz co B-oska? Ja też uważam, że jesteś inteligentną babką, tak się tylko droczyłam :)

Gość Całkiem zwykły pan
(Jasne, jasne. Wnet się okaże, że ja także jestem inteligentną osobistością.)

Oj Pysiuuu... zaczynasz być nudny, co w przypadku miszcza podrywu jest niewybaczalne :O Okażę łaskę i przypomnę, jak brzmiało pytanie: Jak sądzisz, dlaczego tu jestem? :classic_cool: Cześć dzieweczki 🖐️

Gość wiesz co???
Wiesz co Zwyczajny? Dzisiaj za przytulenie, ciepłe słowo i koc dałabym Ci się nawet "zbajerzyć". o o o ckliwam dzisiaj 💤 muszę uciekać, coby nie stracić reputacji kobiety, twardej, stanowczej i złośliwej

Szczerze, głupi nie jesteś ! Dobrze o tym wiesz, tylko buc :P A może na potrzeby wątku przybrałeś taką pozę :P

Gość wiesz co???
Woesz co Wzorrowa? On Ci i tak nie odpowie, bo to jest stary, złośliwy zgred 💤 Tobie też 🖐️

Gość wiesz co???
o tak Buc Bufon

Gość wiesz co???
Miłego wszystkim allelujah 🌻

Gość Całkiem zwykły pan
Komentarz: kiedy kobiecie spodoba się mężczyzna, każda prawdziwą lub choćby wyimaginowaną konkurentkę gotowa jest bez pardonu jest zniszczyć, używając do tego wszelkich możliwych środków. Kiedy się jednak okazuje, że nic nie może u tego mężczyzny wskórać, dotychczasowa konkurentka staje się jej bliską powiernicą. Byle tylko się odkuć na facecie za doznaną wzgardę. A niech no tylko na horyzoncie pojawi się jakaś nowa kobieta, obie dotychczasowe konkurentki będą zgodnie działać - ramię w ramię, żeby tę nową wziąć pod obcas. Kobieta zawiedziona bywa najczęściej straszna.

Gość Całkiem zwykły pan
Co stwierdziwszy powyżej, przechodzimy do następnego etapu dowodzenia przedstawionej tezy: nie ma takiej kobiety, której nie da się zbajerować.

Gość Całkiem zwykły pan
A co Ci na niej tak zależy, Wzorcowa? Czy Ty także zamierzasz przyłączyć się do Louizji i jej koleżanki? Triumwirat się znalazł...

Pysiu, nie wiedzieć czemu, traktujesz mnie jako marną namiastkę rozmówcy. Nie przyłączam się do nikogo, nie tworzę frontu przeciw nikomu. Wyrażam swoją opinię przedstawiam argumenty. A jeśli zadaję pytanie, to w celu uzyskania na nie odpowiedzi. Nie zasłaniaj się tanimi zagrywkami rodem z piaskownicy :classic_cool:

Gość Całkiem zwykły pan
No dobrze, Wzorcowa, niech Ci będzie. Zeznam nie obwijając w bawełnę: zakochałem się w Tobie. Odpowiedź jasna? I co teraz z nami będzie?

"Kiedy znajdziemy się na zakręcieee, co z nami będzieee?" :D A tak bez jaj, to nie jest odpowiedź na postawione przeze mnie pytanie. Powtórzę po raz trzeci i ostatni: Jak sądzisz, dlaczego tutaj jestem? :classic_cool:

Gość Całkiem zwykły pan
Dobrze, Wzorcowa, odpowiedź brzmi: jesteś tutaj, ponieważ Cię zaintrygowałem.

Jednak potrafisz "mówić" ludzkim głosem. I niepotrzebnie udajesz głupszego, niż jesteś. "Zeznam nie obwijając w bawełnę: zakochałem się w Tobie. Odpowiedź jasna? I co teraz z nami będzie?" Do czego chcesz mnie sprowokować tym tandetnym tekstem?

Gość Całkiem zwykły pan
Pocałuj się, Wzorcowa, w organizm, ale porządnie. Co Ty nazywasz tandetnym wyznaniem? Miłosne wyznanie mężczyzny. Ładnie!

Gość Całkiem zwykły pan
Nie ma takiej potrzeby, Wzorcowa. Moje ostatnie oświadczenie anuluje moje oświadczenie przedostatnie, które uznałaś za nic nie wyjaśniające, znaczy, nic nie wnoszące do sprawy.

Zwykły - jakie konkurenki ?? niby do czego ?? Ty coś popijasz mocniejszego czy wciągasz, że wysunąłeś taką teorię ? a to "żeby tę nową wziąć pod obcas" - już totalny odjazd :D Przejdźcie się na spacerek, może słoneczko i jesienny lekki wiaterek troszkę Cię ocuci :) Pozdrawiam

Gość wiesz co???
"Do czego chcesz mnie sprowokować tym tandetnym tekstem?" do podniesienia spoodnicy :D Wiesz co Wzorrcowa ja domniemywam, że nasz Sz.P. prowokuje i mnie i B-oskę i Ciebie :classic_cool:

Gość Całkiem zwykły pan
"Pełno ich a jakoby nikogo nie było". J. G. Herder

Gość Całkiem zwykły pan
Koleżanka Wiesz co? zasługuje na nagrodę specjalną w kategorii: "bystrość i spostrzegawczość". :-)