Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

neneczka

Mamy 2-latków łączmy się:)

Polecane posty

Gość Moja corka ma 2 latka
Jaka? Cwaniara Mała i tyle w temacie :)

Gość LaMania
a rozbrykane niemożliwie hehe :).

Gość LaMania
taki wiek, już nie niemowlę a jeszcze nie przedszkolak :).

u mnie ze spaniem jest w miarę ok, za to są cyry bo w niczym nie można jej pomóc " wszystko sama".. jedzenie, ubiranie, zakręcanie kupka z piciem- no i efekty potem są :)

tak "wszystko sama" też to znam, ale jednak czasem przyjdzie zeby jej pomóc :)

Gość LaMania
spadam dziewczyny, jutro nadgonię bo właśnie z pracy wychodzę :). jestem pracującą mamą dwulatka :)

ale ja bardzo lubie ten wiek u mojego dziecka, jest już taka kumata i kochana :) tylko zeby mnie jeszcze słuchała...............:)

Gość LaMania
chwilkę jestem :) skanuję :P. mój też jest cudowny i kocham ten wiek ale przekora straszna z niego...

Gość PROOOOMYYK
ja sie zdrzemne i bede pozniej,zaczernie tez nicka

Gość PROOOOMYYK
fajnie macie,ze pracujecie,ja caly czas z mala w domu 24/24,lobuziaki z tych dwulatkow

witam, też pracująca jestem, a wdomu czka dwutatka + 2 miesiące. Własnie chodze po necie i szukam jak odstawić pampersana noc.

czeka córcia co ma 2 lata i 2 miesiące, bo różnie możne zrozumieć to co napisałam wcześniej :)

Gość Amelka2407
Ja sie chetnie do was dolacze.w sumie fajnie podzielic sie informacjamiradami.moja corcia tez niedlugo bedzie mial 2 l. i 2 m. za 11 dni dokladnie. ja kiedys udzielam sie na jednym topiku bedac jeszcze w ciazy.ostanio wlasnie naszedl mnie sentyment zeby troche popisac

mój synio ma dwa latka i dwa tygodnie :) my nawet w dzień jeszcze w pampersie i nie chce się uczyć wcale ...;/ chyba za wcześnie dla niego :)

Gość PROOOOMYYK
dziewczyny nadchodzi pora spania,az sie boje.Napisze pozniej co i jak

Cześć Dziewczyny! Moja córka ma 2 latka i skończone 3 miesiące. Bez pampersa jest od lipca, czyli jak miała 2 i miesiąc. Udało sie ją na urlopie odpieluchowac. jest bardzo samodzielna. Sama sciaga spodnie i majtki i siada na nocnik kiedy jej sie chce "si" oraz "bee" :) Od wczoraj juz na noc tez nie zakładam pampersa, bo pod przescieadło kupiłam jej podkład z ceratą. W sumie to zawsze rano miała sucha pieluszkę więc stwierdziłam ze nie ma sensu jej dawac pieluche :)

Gość matka pracujaca....
hej, jestem mama chlopca - 2 lata i 4 miesiace. jaki jest? rozrabiaka ju teraz i uwielbia biegac - na spacerze po prostu biegamy, nie mozemy isc spokojnie do parku czy plac zabaw. jest juz 3 tydzien w przedszkolu i nie jest zle;) wczesniej mielismy super nianie, ale wygladalo na to, ze potrzeba mu juz isc do dzieci, za duzo energii mial!

matka pracująca - my tez mielismy Nianie :) Córa od sierpnia chodzi do przedszkola, i tez nie jest zle :) Widać ze sie rozwija i przynosi nowe słówka i zabawy :) Tez jest Mały Łobuz. Lubi wymuszać-ale jestem twarda :)

Gość matka pracujaca....
no moj synek tez zaczal przynosic nowe slowka, tylko my mieszkamy za granica i on przynosi angielskie... po polsku mowi ladnie i wszystko powtarza, takie gumowe ucho, trzeba sie pilnowac co sie mowi przy nim ;) tez probuje duzo wymuszac, staram sie byc twarda, ale roznie to bywa.

U nas niestety ja jestem konsekwentna a Mąż nie bardzo... Ja wychodze na tą złą a Mąż jest ten dobry ;)

Gość PROOOOMYYK
hej dziewczyny usnela wczoraj bez problemu o 21;50 bez krzykow,wiec najprawdopodobniej takie miala widzimisie przez te 3 dni.Zobaczymy dzis.Moja jeszcze pieluchy nosi,nocnikiem rzuca,wie po co on jest,ale jeszcze chyba nie jest gotowa.Z mowa tez jeszcze w tyle,mowi tata,mama,nie,tak i mapa i nadaje reszte po swojemu.Moja od lutego idzie do przedszkola,tez jestesmy za granica.A teraz to czekam,az sie rozgada.

hej. mój młody też mówi pojedyncze wyrazy za to po swojemu nawija pełnymi zdaniami :)))

Gość Amelka2407
A gdzie mieszkacie dziewczyny? Ja mieszkam w Anglii.moja od jakis 2 tyg. zaczela robic kupke na nocnik.poza tym z mowieniem podobnie jak u was.ostatnio stara sie potarzacwiec jakis progres jest. Rozrabiara nie jest. w domu jest inna na zewnatrz inna.ma w sumie dziwny etap jest anty na dzieci.cos jej sie pozmienialo.Jak byla malutka bala sis wrzasku innych maluchow

Witam, a czy wasze dwulatki śpią w dzień i ile ? U nas sa dni kiedy już nie śpi i wtedy kładę ją o 20stej spać. Ale np. wczoraj za oknem deszcz, nudy więc spała w dzień 3 godziny, tak bo ona jak śpi to od razu 3 godziny!! A potem przed 22 spać. A jak u was?