Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pharaon Reviens

powoli zaczynam czuć, że każda krzywda, odepchnięcie itp jakie doznaje od osób

Polecane posty

powoli zaczyna się we mnie kumulować i zamieniać w złość i nienawiść do całego świata. chyba czas zacząć się leczyć albo odejść

Gość Slodka Kukuryza
Jestes kobieta czy mezczyzna ?

Gość jorrindda
rozumiem cie -ja zione nienawiscia do ludzi

sam się kiedyś dziwiłem i śmiałem z tych opowieści o starych zgorzkniałych pannach czy kawalerach ale widzę że u mnie dzieje się to samo, tak jak królowa śniegu co miała serce z lodu i nikogo nie kochała bo nikt jej nie kochał mnie czeka chyba ten sam los

Gość Slodka Kukuryza
Ja tez nimi gardze, to skonczony gatunek, brzydze sie tym ze jestem czlowiekiem . Ostatnio szale przelal chlopak ktorego pokochalam, stracilam z nim dziewictwo a on mnie zostawil i poszedl na ksiedza

Gość jorrindda
ja jestem całkowicie obojetna na los innych -totalny egocentryzm

i nawet sobie tak myślę że nawet jakby się ktoś znalazł kto by mnie pokochał to i tak tą osobę odepchnę i skrzywdzę za to że wcześniej ktoś mnie skrzywdził, tylko dlatego aby poczuć się tak jak ktoś kto mnie krzywdził, nie ma już dla mnie ratunku

Gość kamil79jgora
zapisz się do jakiejś grupy pomocy chorym ludziom np. zmienianie pampersów itp. to zobaczysz że jeszce tak źle nie masz

Gość jorrindda
ja nikomu bym nie chciala pomoc-uwazam ze wolontariat i spolecznikostwo to frajerstwo

Gość kamil79jgora
ale cieprienie fizyczne powoduje też cierpienie emocjonalne

Gość jorrindda
jestem jak slimak w skoprupie-ludzie gówno mnie obchodza

Gość Slodka Kukuryza
Lubisz sie mscic na niewinnych ludziach zakrzywdy ktore wyrzadzil Ci ktos kiedys

Gość jorrindda
ja tez

Gość kamil79jgora
możesz spróbować techniki bombardowania miłością np. zrób sobie taki 1 dzień że będziesz dla wszystkich miły ekspedientce w sklepie powiedz że jest ładna, dziewczynie rozdającej ulotki że ma ładne nogi, telemarketerki wysłuchaj do końca, pogadaj ze Świadkami Jehowy itp. itd. A następnego dnia zrób sobie odpoczynek bądź mrukliwy itp. zobaczysz jak to pomaga wtedy zobaczysz jak przerąbane mają ci co są dla wszystkich mili.

Gość Slodka Kukurydza
hahahhahahahahahahaha

Gość eklllla
Ile masz lat?

Gość hfgrte
I myśl tak nadal... A fajne dziewczyny ominiesz przejdziesz obok i nawet ich nie zauważysz.

Gość vittia
ludzie to bestie

Gość ale mi smutno...
boli was że ludzie są obojętni,źli a nierzadko sami jesteście tacy dla innych.Ja wyznaje zasade chcesz zmieniać świat to zacznij od siebie.Nie narzekam że ludzie to bestie bo wiem że ja nią nie jestem a nie moge być jedyna,musi być więcej takich ludzi,są nawet o wiele lepsi. :) I ja tam wole być miła,lepiej sie wtedy czuje,nie wyobrażam sobie być szczęsliwa raniąc innych,nie dziwie sie że jesteście przygnębieni jak zamykacie sie na innych i wszędzie dopatrujecie sie zła. Wyluzujcie,jest dużo syfu ale bez przesady,piękne rzeczy także są tylko trzeba je dostrzec...

ale co ty byś czuła jak byś była otwarta, miła dla ludzi a oni by to wykorzystywali przeciwko tobie, raz czy dwa byś to przebolała ale jeśli to się dzieje za każdym razem

Gość ale mi smutno...
to co czuję teraz :) ja akurat zawsze byłam dość nieśmiała ale ważniejsze czy mnie ktoś skrzywdził,a i owszem najbardziej rodzice a jak wiadomo to może rzutować na całe przyszłe życie ale pracuje nad sobą i wiem że czynienie zła na złość innym i totalne zamykanie sie na świat to zła droga

Gość ale mi smutno...
jest na tym forum nawet na tym dziale taki fajny temat POZYTYWNE MYŚLENIE RAZ JESZCZE - poczytaj sobie,to o wiele lepszy topik niż większość tutaj o ile nie najlepszy.Zamiast dołować sie problemami i wyzalaniami innych poczytaj oś pozytywnego

Gość KamKam2121
Pharaon mozesz podac mejla, chcialabym pogadac z Toba. Mowie powaznie