Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjf77ffgkierowcaaa

BLAGAM KTO Z WAS OPLACA SAM SAMOCHÓD I ZNA SIE NA TYM ??POMOZCIE BABIE!!

Polecane posty

Gość jjf77ffgkierowcaaa

sprzedalam samochod i tamten chlopak co go kupil ode mnie bedzie jezdzil na moim ubezpieczeniu oc do grudnia a ja auto kupilam od takiego goscia co mnie oszukal bo mowil ze zaplacil cale pol roku i moge jezdzic na jego a okazalo sie ze nie zaplacil jednej raty i musialam doplacic 180 zlotych dzis do tego jego oc ale tylko do listopada to starczy a od listopada bede placic juz 270 zlotych na pol roku normalnie ze swojej firmu ubezpieczeniowej ale zmienilam te firme na tansza i juz nie jestem w starej i pytanie czy musze rezygnacje napisac i do kiedy ?do grudnia>>?? bo tamten gosc bedzie jezdzil na moim ubezpieczeniu do grudnia tak jak pisalam ... do kiedy moge zlozyc rezygnacje ze starej firmy ubezp? dzieki z gory bo jestem laikiem

po pierwsze tamten wcale nie musi jezdzić na twoim ubezpieczeniu bo możesz się starać o zwrot części ubezpieczenia nie wykorzystanego przez ciebie, i oni wtedy ci zwracają a tamten musi sam sobie opłacić po drugie to czy musi być okres wypowiedzenia to bym się przejechała do starej ubezpieczalni i po prostu zgłosiła że już się nie korzysta,

Gość raaaju
tępak do kwadratu a zadzwoń do ubezpieczyciela i zapytaj co zrobić... najprostrzy sposób i z pierwszej ręki info. banda idiotów ta dzisiajesza młodzież

Gość ale wy nie macie racjii
jak ona nie wysle pisma ze rezygnuje to przeciez automatycznie zostaje przedluzone bo wiem bo mialam taka sytuacje i potem juz musialam placic