Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co się dzieje ?????

Matka udusiła 3 letnią córkę

Polecane posty

Gość co się dzieje ?????

Tak matki nastolatki wychowują dzieci http://nasygnale.pl/kat,1025343,title,21-latka-zadzwonila-na-policje-Udusilam-coreczke,wid,14923294,wiadomosc.html?ticaid=5f297

Gość kolejna nastka z brzuchem
która znudziła się byciem mamusią i skasowała dzieciaka. mało to jeszcze takich będzie, a o antykoncepcji to nie wiedzą nic.....

Gość nie tylko natsoilatki
nie tylko nastilatki, ostatnio 40 latek swoją 2 letnia corke po scianie rzucal bo sie zsiusiala,i gdyby sąsiedzi nie wezwali policji dziekco by umarlo od obrazen wewnetrznych i nie udzieleniu pomocy

Gość rterytuiyoupi[o]p[
ahahahhaa i bardzo dobrze!D

Gość nie wrzucajcie
wszystkich do 1 wora. ja jestem 23 letnia matka ponad 2 letniej dziewczynki i nigdy nie przyszlo mi do glowy cos jej zrobic. ba, nie dostala nawet klapsa bo na razie nie widzialam potrzeby i nie pochwalam tego typu metod, poki co da sie jej zle zachowanie ukrocic w inny sposob. ale nic dziwnego ze jest taka ngonka na mlode matki bo ostatnio co chwile slychac ze jakas mloda matka skrzywdzila dziecko.

Gość a ty autorko jestes jakas
a ty autorko z choinki sie uwarlas? przypomnij sobie jak 40 letnia matka syzmonka zakatowala go,nie udzielila pomocy medycznej gdy dziekco umieralo w meczarniach a nast dostawu go wrzucila, albo kolejna kretynka 37 latka z Stargardu szcz.co zszatyletowala swoje dwie corki

Gość polokoktaaaaaaaa
a niech se robiom co chca! to one rodziły i mogę se zabijać!!!!

Gość co się dzieje ?????
ale młode matki robią to znacznie częściej... niestety powód - brak perspektyw i frustracja. matka szymonka to była patologia sama w sobie, tam alkohol płynął strumieniami, ale ona też była młodą mamą, bo miała wnuka w wieku swojego syna, także w sumie też zabiła młoda matka, tyle że po wielu latach...