Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iuiurieorwe

Czy ktoś się zna na medycynie, zwłaszcza ginekologii?

Polecane posty

Gość iuiurieorwe
ale co mam odrzucic, ten Dong Quai?

Gość Perw mobilna
A na jakiej niby podstawie PCO? :/ Nie słuchaj jej, szukaj dobrego lekarza, który potraktuje Cię poważnie.

Gość iuiurieorwe
wolna- dzięki! A powiedz mi, jak zbadac najprosciej czy mam to PCO? Czytam o tym i niektóre rzeczy sie zgadzają, bo mam np. hirsutyzm charakterystyczny dla tej dolegliwosci

Gość iuiurieorwe
wprawdzie niepłosnosc mnie nie dotyczy, mam dwójkę dzieci

to sa kosztowne badania , a piszesz że nie masz kasy , dlaczego PCO ? Bo dziewczyna pisze , że zmniejszają sie jej okresy , bo ma sile krwawienia , które też zaczynaja sie zmniejszac , to tylko przypuszczenia bo mozesz miec też chora tarczyce , zamiast Yasminelle , moze byc tańsza NAraya , pomaga i jest łagodna :)

Gość iuiurieorwe
ja nieraz miałam takie krwawienia jak prawie krwotok, mam tez dziwnie męską sylwetkę, niewielkie zakola,otyłosc brzuszną

na początek musisz wziąść mastodynon , on obniży ci prolaktynę , zmniejszy obrzmienie piersi i przestaniesz być drazliwa , uspokoisz sie , pozniej wez sobie Naraya , ona obniza hirsutyzm , jesli masz torbiele , to ci sie wchłoną i zniknie endometrioza , dodatkowo zmniejszy ci sie owłosienie , narazie chyba ci wystarczy , atak jak juz wspomnialam , jak bedziesz miala kase to do dobrego specjalisty :) to wszystko

Diagnoza PCO-usg + badania hormonalne. Kto Ci powiedział, że zmniejszające się krwawienia są objawem PCO? :o Przestań wypisywać głupoty. A Ty autorko nie lecz się i nie diagnozuj na forum.

Bo sama mam PCOS, rozmawiałam z dziesiątkami kobiet, które też mają PCOS i czytam o tej chorobie bardzo dużo, również na zagranicznych stronach i nigdy się nie spotkałam z tym, żeby zmniejszające się krwawienia były objawem PCO.

nie musisz , przeciez pisze ci dziewczyna , nie mam kasy na leczenie , wiec podałam jej przykład leku , ktory moze narazie brac dopkóki bedzie miała kase i nie zrobi sobie odpowiednich badan , ma bardzo podobne objawy do moich , wiec jej dobrze doradziłam , a ty sie czepiasz ,a nic konkretnego jej nie doradziłas :(

Gość iuiurieorwe
nie denerwuj się wolna.... :) Drazliwosc tez przy tym występuje??? Jezu, ja ostatnio jestem tak nerwowa że szkoda pisac