Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudia1617

wozek nietuzinkowy

Polecane posty

Gość serenity five
nie jest

Dla mnie okropieństwo. Wózek ma być praktyczny i wygodny dla dziecka. A taki poza wyglądem który nie każdemu pasuje nie spełnia żadnego z moich wymagań.

Fajny ten wózek, ale raczej na potrzeby np sesji zdjęciowej :) Nie sądzę, by był praktyczny.

Gość TakaSobieMama;)
"...Kosztuje majątek, ale gwarantuje obcowanie z doskonałym stylem od pierwszych miesięcy życia. Nieoceniona inwestycja na lata !" :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Dawno sie tak nie usmialam :D Mnie sie osobiscie nie podoba ale o gustach sie nie dyskutuje ;) Cena tez nie dla mnie ... nie dlatego ze mnie nie stac tylko dlatego ze nie lubie wyrzucac pieniedzy w bloto :P Za te 9 tysiecy to ja wole na wakacje jechac :)

nie podobaja mi się takie nie wydaje mi się żeby był super praktyczny i ta cena znam lepsze sposoby na wydanie takiej kwoty

Gość kucyk pony
Mi sie osobiście taki styl wózków nie podoba. Pomijajac nawet kwestie użyteczności i komfortu dziecka (bo nie testowalam takich wozków, wiec nie wiem), ale dla mnie taki design jest ne do przyjecia. Na pewno jednak są mocno zauważalne i zwracają uwagę. Ostatnio spotkałam rodzinkę z takim wózkiem w galerii handlowej. Nie dało sie ich przegapic. Choć ich sportowe stroje kompletnie nie pasowały do wózka i wyglądało to niefajnie. To wózek dla elegantów jednak.

Gość słodki to jest cukier
wózek powinien być solidny, lekki, praktyczny i wygodny... ten chyba nie spełnia ani jednego kryterium, zwykła zabawka dla jakiejś snobki lub gadżet dla celebrytki do sesji zdjęciowej.

Gość Renkaaa
Wózek - koszmarek ;/

Gość kucyk pony
i to jest tez tak, ze jesli to dla Ciebie ważne i bedziesz chciała stylowo wygladac z tym wozkiem, to Ty musisz wygladac adekwatnie i dziecko również, nawet wózkowe zabawki bedziesz musiala dopasowac, bo wszystkie normalne, dziecinne beda bardzo zle wygladac. To tak jak ze słodkimi stylowymi pokojami dla niemowlaków. Jak sie go projektuje, albo oglada na aranżacjach to wszystko jest pieknie. Ale jak dziecko zacznie rosnąć i pojawiają sie te wszystkie krzykliwe 'fisherprajsy' i inne kolorki, to juz zupełnie traci zamierzony charakter. Nie ma wiec się chyba co tak bardzo na stylowość sadzic. Pamietaj, że to dla dziecka, a nie dla Twoich ambicji

Gość klaudia1617
pewnie macie racje ale i tak mi sie podoba-nie mowie ze kupie taki, moze dodatkowo .a i te 9 tys to chodzi o tą jakąs tam firme super, ale widzialam tańsze.

Gość klaudia1617
moze znajde bardziej "noralny" o podobnym kształcie, chociaz z drugiej strony napewno jest wygodny ten wozek..jego cena...napewno nie jest to taki wozek na "wystawę". napewno jest porządnie zrobiony. A moze ktoraś z Was ma taki?