Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość armagedonJESTblisko

Zauważyliście? różnica między facetami a kobietami jest ogromny

Polecane posty

Gość armagedonJESTblisko

jeśli chodzi o relacje damsko-męskie nawet patrząc na to forum... bo w realnym życiu widać to jak na dłoni, ale nawet jak spojrzymy na to forum to: tematy typu "mam xx lat i nigdy nie byłem w związku, bądź nigdy nie uprawiałem sex" zakładają TYLKO faceci.. w dzisiejszym swiecie nie znajdziesz już kobiety która ma np więcej niż 20 lat i była by dziewicą.. a jeśli taką byś już jakims cudem znalazł to zapewne jest to albo MEGA PASZTET, albo jakas zjebana cnotka z katolickiego domu.. która i tak prędzej czy później (kwestia roku, dwa) popuści szpary a potem będzie sie rypać aż miło.. z kolei faceci? wydaje mi sie, ze obecnie jest chyba wiecej wolnych niz zajetych.. przynajmniej jak patrze na znajomych, kolegow z uczelni itp.. malo ktory ma kobiete.. z kolei kobiety? 90% ma facetów.. z czego 99% tracilo dziewictwo juz przed 18stka wniosek jest jeden.. kobiety w relacjach damsko-meskich maja bardzo łatwo..nigdy nie sa same i nigdy nie narzekaja na celibat faceci z kolei maja przejebane w tej kwestii

Gość przeciez masz fiku miku
i jeszcze pare innych dziewic na forum, np. Krwawa Wilczyca, Pink Panter i inne

Gość wkurzonaa kafeterianka
jesli wiekszosc kobiet jest w zwiazkach a wiekszosc mezczyzn jest singlami to z kim w tych zwiazkach sa kobiety? z kobietami?

Gość mężczyźni by uprawiać seks
w większości potrzebują miłości a kobiecie wystarczy fajne ciało albo kasa ewentualnie dobra gadka.

Gość mężczyźni by uprawiać seks
Generalnie mężczyźni są dziś bardziej cnotliwi od kobiet

Gość armagedonJESTblisko
żeby wyrównać te nierówności rozprawiczam analnie moich młodszych kolegów

Gość armagedonJESTblisko
wkurzona.. z innymi mezczyznami, np starszymi itp po drugie jedna kobieta zrobi 3 facetow w roku, a jeden facet zrobi jedna kobiete w 2 lata i to na tym polega

Gość wkurzonaa kafeterianka
nie umiesz liczyc, nie masz pojecia o statystyce