Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona1122

Czy mogłam zajść w ciążę? Proszę o opinię!

Polecane posty

Gość ona1122

Witam. Mam nadzieje, że ktoś mi pomoże. Ostatnią miesiączkę miałam 15 sierpnia. Moje cykle w lipcu i sierpniu liczyły 26 i 28 dni. Kochałam się z chłopakiem 2 września, oczywiście z prezerwatywą, a on wyjął członka przed wytryskiem. Gumka nie pękła ani nie zsunęła się. W poprzednim miesiącu kochaliśmy się kilka razy ale okresu dostałam na czas i wydawał się normalny. Dziś jest 29 dzień a okresu ani śladu. Bolą mnie tylko piersi u dołu jak na nie naciskam. Jak sądzicie, czy jest możliwe, że mogłam zajść w ciążę (w tym miesiącu, lub poprzednim) ? Bardzo proszę o poważne odpowiedzi.

Gość no pewnie ze tak
jesteś juz mamą.

Gość Mirabelka303030
Błagam ! Kurde skoro stosunek był z prezerwatywa a wytrysk i tak jeszcze odbył sie na zewnątrz no to sory jak byś miała zajść w ta ciąże? Pewnie się denerwujesz i dlatego się spóźnia, lada dzień okres dostaniesz... Dla przykładu podam moja koleżanka tak się stresowała, że miała już każdy możliwy objaw ciąży a okres się jej spóźnił 20 dni a w ciąży nie była :)

Gość zupełnie zagubiona
Nie ma szans, easy:)

Gość ona1122
ale on ma na imię Azor

Gość a co to za spóznienie,
skoro jest jednodniowe? przestań sobie wkręcać głupoty, a na przyszłość lepiej się zabezpieczaj

Gość fotel
jakoś nie interesuje mnie opis twojego życia intymnego.a nawet lekko obrzydza,może dlatego że własnie jem.życzę zdrowego dzidziusia i alleluja i do przodu.

Gość ale oszukujecie autorkę
przeciez jest w ciazy jak nic odrazu w 9 m-cu :D