Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Płomiennooka

Gdy mój partner z którym mieszkam, wychodzi do pracy ja zabawiam się

Polecane posty

przed kamerkmi z obcymi facetami, również kobietami. Czy potępiacie to? Cyber seks? Co o nim myślicie? Czy ktoś z Was go lubi i czy macie czasami wyrzuty sumienia? Ja czasami potrafię tak zaliczyć wielu facetów dziennie.. To jest moje uzależnienie, tak jak masturbacja.. Kocham swojego mężczyznę.

Gość eva_69__
zdazylo mi sie tak ;) niepowiem...

Gość eva_69__
co tu wiecej pisac. zdaza mi sie zabawiac wirtualnie kilka razy w miesiacu. zwlaszcza jak nie mam dostepu do mojego faceta. jak i wtedy gdy mam ochote poswintuszyc z kolezanka z neta..

Gość no nie moge zToba
weszlam wczoraj z czystej ciekawosci na jakis portal komin-sromin, cos w tym stylu, nie pamietam dokladnie nazwy, kilka kamerek w wiekszosci meskie fiuty i dwie moze trzy stare baby(sic!) jedna miala starszny kaszel obrzydliwa jak nie wiem co, druga tez wstretna cos tam niby jeczala, za chwile zapalila papierocha i tak jak "majster" trzymala w dziobie tego fajka piszac jednoczesnie na klawiaturze, trzecia podobna do pozostalych,. nagle ta jedna-kaszlaca mowi " no panowie, co tak niesmialo, dawac, dawac, bo dzis cora wczesniej wraca ze szkoly i zaraz koncze"-zagrzewala ich zeby jej pisali, czy placili-nie wiem dokladnie o co w tym chodzilo... i wtedy pomyslalam o fuck jak bardzo przejeb... musi miec jej corka? a dodam tylko, ze dokladnie widac jej twarz, wiec kto ja zna to wie ze ona to ona, a swiat mały

Gość eva_69__
pewnie ze mam wyrzuty, probowalam mu nawet powiedziec ze czasem zdaza mi sie flirtowac z kolezanka na gg ale zasmial sie wiec tez puscilam to w zart. z kamerka tak znowu nieszaleje. mam kilku znajomych z neta i to jest grono moich uniesien erotycznych;)

ja nawet dokładnie nie wiem o co w tym chodzi może coś wyjaśnisz?To jest tak że przed kamerka robicie sobie dobrze mówiąc jakieś sprośne teksty? Są specjalnie do tego typu zabaw portale gdzie kazdy od razu wie o co chodzi?

Wchodzę na czat erotyczny i masturbuję się na oczach innych. Nawzajem się podniecamy,by potem nawzajem dojść, wtedy czuję sie fantastycznie, ale chwilę otem czuje niesmak. Przez to mój partner mnie nie podnieca bo pociaga mnie to, że "robię" to z nieznajomymi. Liczyłam na odpowiedż od kogś z podobnym problemem.

Gość eva_69__
ja nietraktuje tego jako problem, wiem ze mi to przejdzie . mam teraz wieksza ochote, kreci mnie podobnie jak Ciebie ze masturbuje sie z nieznajomymi przez neta czasem jest ich kilku. tak mam teraz jakies wieksze zachcianki na seks ...

Chce z tym zerwać, wiele razy próbowałam, ale zawsze wracam. Najgorsze jest to, że czasami w ciągu takiego seansu dzwoni, i pyta co porabiam jak się czuję, słyszę troskę w jego głosie. Odpowiadam zmyślając na bieżąco, potem jest mi bardzo źle. Jestem uzależniona i o tym wiem, może pójść zm oim problemem do psychologa? Jak myślicie? Czy może to zły pomysł. Dla mnie to nie zabawa, ja to muszę robić, zawsze ubieram się seksownie, by potem zdjąć, źle mi, bardzo źle.

Gość eva_69__
to ja raczej Ci nie pomoge, predzej bym Cie namawiala na wspolna sesje;)

Gość eva_69__
nie uwazam ze robimy dobrze, ale ja wiem ze dzieki temu nie posune sie dalej w realnych zwiazkach czyli moze dzieki temu chronie sie przed zdrada. dobrze mi w zwiazku w ktorym jestem i chce zeby tak pozostalo.

Gość jkajkjdklkjsd
plomiennooka a ten twoj to wogole cie nie kreci ? sypiace ze soba ?

Gość eva_69__
wiesz , chyba chce z Toba powaznie pogadac. za bardzo siedzisz na sobie. juz mi przeszly te wczesniejsze mysli. chcesz to mozesz ze mna pogadac o tym. bez zadnych podtekstow!

Tak sypiamy. nie pociaga mnie tak jak kiedyś, odkąd zaczęłam robić to co robię. Sypiamy, ale zadawalam się w ten sposób, więc rzadko mam sama ochotę. Poza tym myslę o tym dużo, mam wyrzuty wobec siebie i trudno mi o atmosferę, która powinna być, takie szczere pragnienie Jego a nie udawanie.. Daje mu rozkosz bo zalezy mi na tym, ale chciałabym z tym skończyć. Raz NA ZAWSZE.

Gość eva_69__
ja musze leciec na miasto i do domu..

Gość eva_69__
jestes tam jeszcze plomiennooka

Gość jkajkjdklkjsd
na mój gust to ten twoj cie nie kreci juz i niechcesz mu powiedziec good bye , wiec szukasz jakiegos substytutu