Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Płomiennooka

Gdy mój partner z którym mieszkam, wychodzi do pracy ja zabawiam się

Polecane posty

Gość jkajkjdklkjsd
pozatym spelniasz marzenia wiekszosci osób , to znaczy seks bez zobowiazan , kiedy tylko chcesz i niemusisz nikomu trlumaczyc

Gość eva_69__
sluchaj jak chcesz to wejdz teraz na interie na czat pokoj flirt, tam jestem przez pare minut i odezwij sie. czekam jestem jako ewka__

Przepraszam, ale wolę jednak zostać tu gdzie jestem i nie zapuszczać się w te rejony. Może podświadomie szukam kogoś kto pomoże mi wytrzymać w swoim postanowieniu.. Nie wiem.

Gość eva_69__
okej to byl jedyny sposob jaki mam na wymiene maila lub gg bo tutaj nie podaje. ale rozumiem.

Gość jkajkjdklkjsd
aha , wolisz jak ktos potwierdza twoje teorie , , ok najpierw trzeba bylo by chyba zlikwidowac przyczyny a nie walczyc ze skutkami ,

Gość eva_69__
ja lece i pewnie zagine w goszczu neta, milo bylo. powodzenia w kazdym razie!!!

Gość jkajkjdklkjsd
jak to sie wogole zaczelo? , przeciez nie weszlas na taki czat ni z tego ni z owego

To się zaczęło trzy lata temu.. i trwa do teraz. Przyczyna? Nie wiem, naprawdę nie wiem, na pewno jakaś jest, ale nie widzę, nie dostrzegam jej sama... Chciałam spróbować czegoś nowego po pięciu latach związku? To mnie wciągnęło, a od roku walczę z tym.

Gość jkajkjdklkjsd
wiek do 23 lat , moze 24 zgadza sie ?

Gość jkajkjdklkjsd
to osiem czy pieć ?

Gość a czym zajmujesz sie
na co dzien? masz jakas prace w ogole? jesli nie, to pewnie znalezienie sobie jakiejs roboty byloby lekarstwem, nie mialabys juz czasu na czochranie bobra do kompa :P

Gość fdsgdgfd453545
www.showup.tv www.zbiornik.pl/live

to moze jak Cie najdzie ochota na "male co nieco", wychodz z domu pobiegac? Po 10 km sprintu nie bedziesz juz miala sily na pokazy :P

Gość fdsgdgfd453545
oczywiscie ze wszystkie kobiety co tam sa chca sobie dorobic a nie sobie popisac

Gość jkajkjdklkjsd
cala wielka milosćsie wypalila , zostalo przyzwyczajenie i przywiazanie , to normalne , chyba nie myslalas ,ze jak poznasz kogos w wieku 21 lat to to bedzie milosc na cale zycie ?

Ja nie mam potrzeby, żeby sobie "dorabiać" Ćwiczę ciało w domu, ale mimo zmęczenia i tak mam ochotę. Tak samo po cięzkim dniu pracy. Ale znajduję sobie zajęcia i mam swoj pasje, od roku i tak to ograniczyłam.

a moze to wina rutyny w Waszym zwiazku? nie tylko na plaszczyznie seksulanej, ale i emocjonalnej? moze cos sie wypalilo?

Mamy wspólna pasję, on ma zespół ja w nim śpiewam, nie nudzimy się ze sobą i się kochamy, aczkolwiek po osmiu latach możliwe, że coś pękło. Przejadło się. Ale to nic złego, znam pary które przechodza prawdzwe kryzysy. Ja uważam, że ten problem dotyczy mnie. Ale chcę się z nim uporać i jestem coraz bardziej zdeterminowana.

Gość jkajkjdklkjsd
a co ty wlasciwie chcesz , zeby ten twoj na nowo cie podniecal ?, czy chcesz zeby seks cie juz nie krecil wogóle ? załóżmy ze zrezygnujesz i co wtedy , dopiero będziesz sfrustrowana poza tym skoro u was jest tak super to jakim cudem ten twój nie zauważył ,że seks z nim nie sprawia ci już przyjemnoiści ?

Nie powiedziałam ani razu, że przyjemności nie sprawia, ale przez to co robię, czuję się i jestem zaspokojona. Co zrobię jak z tym skończę? Myślę, że będę szczęśliwa i wolna.

Gość jkajkjdklkjsd
Przez to mój partner mnie nie podnieca bo pociaga mnie to, że "robię" to z nieznajomymi. to ty pisałas ? wynika z tego , że seks z nim nie jest zbyt pociagajacy

Czy tylko bezpodstawnie mnie krytykujesz, nie dając żadnych rad, nie dzieląc się swoimi spostrzeżeniami? Myślałam, że raczej będę tu rozmawiać z osobami, które mają podobny problem, tzn uzależnienie od masturbacji i cyberseksu.