Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ButkiJesienne

Buty marki stups

Polecane posty

Gość ButkiJesienne

Czy ktoś kupował ich buty ? Jakie doświadczenia? Czy te buty są wytrwałe i wygodne? Chodzi mi konkretnie o buty (botki) do nauki chodzenia stups fuchsia na jesień.

Gość jsdhjdfhjdfn
Jeżeli chodzi co o takie z misiem na zewnętrznej stronie to właśnie takie zamówiłam bo słyszałam od kuzynki że są świetne. Sama miałam je przez chwilę w ręku i mają bardzo elastyczną , giętką podeszwę oraz są podfuterkowane w środku także maluch może je nosić zanim sypnie porządnie śniegiem. Ja zamówiłam niebieskie dla syna rozmiar 22 największe w ich ofercie i zobaczymy jakie my wyrobimy sobie o nich zdanie :)

Gość ButkiJesienne
Tak , dokładnie takie z miśkiem . Też z opisu wynika że są ok, mięciutkie, ciepłe i wygodne ale ciekawa jestem jak jest w rzeczywistości. Skoro kuzynka zadowolona to już dobrze bo mnie się bardzo spodobały na zdjęciu ;)

Gość Nie kąpie
Ja mam dla córki takie butki i póki co czekają na chłodniejsze dni ale po testowej przechadzce moge powiedzieć że mała ładnie, naturalnie w nich chodzi (są bardzo giętkie) bo po tradycyjnie , małogiętkiej podeszwie ma taki sztywny "protezowy" chód a buty kupuję znanych marek więc nie wszystko złoto ....wiadomo :). Ta firma wydaje się być bardzo dobra .

Gość gość
Właśnie odsyłamy sandałki do sklepu, z wyglądu bardzo ładne, niestety mimo, że rozmiarowo idealne (zaniżona rozmiarówka) to niestety zupełnie nie dało się zapiąć górnego paska, jest za dlugi i dopinając idealnie do nogi był z 2 cm poniżej podeszwy a z rzepy zapinał się na 0,5 cm, dodam, że nasza córka nie jest chuderlakiem więc nie wiem dla kogo te buciki bo nóżka w miejscu zapięcia górnego paska musiałaby być grubsza o 2/3 cm lub więcej aby to idealnie dopiąć...