Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

YyOo

Czy to napewno zatoki ...

Polecane posty

Zaczęło się 2 tyg temu - byłam cały dzień na dworze i "trochę" mnie przewiało. Wieczorem zaczęło mnie bardzo łupać w skroniach, przy ruszaniu głową bolał mnie cały nos, czoło i pulsowało w całej głowie. Po 2 dniach ból głowy był nie do wytrzymania, więc poszłam do lekarza pierwszego kontaktu który powiedział że to zapalenie zatok sitowych i czołowych (zapalenie wynika z tego że nie miałam i nie mam wogólę kataru) przepisał mi augmentin, apo-napro, ibuprom zatoki. Minęło kolejne 3 dni i żadnej poprawy wciąz tak samo bolała głowa jak i nos i czolo, wybrałam się więc do innego lekarza prywatnie - stwierdził to samo i przepisał amoksiklav, i buderhin. Minął tydzien nic się nie zmieniło, więc na własną rękę wybrałam się do apteki i pani poleciała mi sinudafen. Po 1 dniu przeszedł ból głowy wydzielina zaczęła spływać do gardła i było git ... ale od tamtej pory codziennie to samo przyjdzie godzina 13-14 a mnie zaczyna boleć głowa zazwyczaj w tym samym miejscu z tyłu głowy częśc potyliczna z lewej strony później zaczyna pulsować mi w skroniach i tak ok 20 min i mala przerwa i tak w kółko do wieczora. Miał może ktoś podobnie jak ja?