Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ład i skład

komis dzięcięcy LUBLIN

Polecane posty

Gość ład i skład

czy któraś z mam kupuje swoim dzieciakom ubranka??? ja tam kupuje i wkurza mnie niesamowicie ten bałagan, kiedy bym nie była to wiecznie to samo, siedzą kwoki we trzy i żadna nie ma czasu aby poukładac ubranka. A panie sprzedajace też niezbyt miłe...z wielką łąska sprzedają!!! Niest okropny sajgon, nie mam zamiaru tam chodzic i wiele innych kolezanek ma takie samo zdanie, co wy myślicie???

Gość ład i skład
ale nie napisałąm najważniejszego....chodzi mi o komis "KUBUŚ" na zana

Gość olka solka
tak,ja tez tab chodzilam i mialam dokladnie takie samo wrazenie jak ty... ja juz nie chodze do tego balaganu.

Gość potwierdzam i ja
bałagan mają okropny!!!!!!!! słysze, że coraz więcej osób narzeka na ten komis

Gość camillab
Potwierdzam - bałagan okropny, panie niemiłe. Kupic mozna cos fajnego i tanio, więc czasem tam zaglądam,ale oddawać tam cos do sprzedania ODRADZAM!!!!!! Połowa rzeczy ginie!!!! Na sklepie nie ma, panie twierdzą, że sie nie sprzedało- ani kasy ani ubran spowrotem człowiek nie dostanie!!! Nie zostały oddane dla biednych bo po 2 dniach od momentu wstawienia juz ich nie było,po prostu ktos kupił. Tak nie powinno być. A jak sie cos sprzeda i chce sie pieniądze to panie twierdzą, ze w tej chwili nie maja, zeby pytać innym razem. Trzeba sie prosić o swoje pieniądze!!!! ODRADZAM SPRZEDAWANIE TAM UBRANEK. Kupować warto:)

Gość Brigitte Bardot
Całkowicie zgadzam się z negatywnymi opiniami o tym komisie.Czasem jednak zaglądam, bo można wygrzebać fajne rzeczy (jak w każdym ciuchlandzie). Wstawiać się nie opłaca - zgadzam się w 100%. Obsługa na fatalnym poziomie. Jedyny plus to dużo rzeczy dla dzieci, szczególnie tych mniejszych. Pozdrawiam.Polecam ciuchland na Diamentowej .

Gość Nowy komis
Ja odkryłam komis na czubach - jest tam czysto i miło, wszystko na wieszakach, bardzo duży wybór ubrań i zabawek. Miesiąc temu wstawiam swoje ubrania po dzieciach i prawie wszystko się już sprzedało. Komis chyba Krasnal się nazywa - pamiętam ze na ul Herbowej jest. Polecam zajrzeć z ciekawości - mi bardzo odpowiada bo jest tam jak w sklepie a nie ciuchlandzie .

Gość gość
Macie rację...Ja do KUBUSIA oddałam kiedyś kombinezon-nie sprzedał się, dwa dni po umowie przyszłam go odebrać, a pani przy mnie podarłą naszą umowę i powiedziała że jej przykro ale umowa wygasła i towar należy już do nich.MASARA Szczerze polecam TWÓJ DZIDZIUŚ na Romera.REWELACJA!!!Jest to chyba najwiekszy komis w mieście,jest czysto,poukładane, wszystko na wieszaczkach no i te kobitki są rewelacyne....zawsze pomogą, nawet nie trzewa ich o to prosić. Szczerze polecam

Gość gość
dlaczego mowicie na to komis? to cich po prostu nazywajmy rzeczy po imieniu Ciuchland i juz

Gość gość
Ostatnio szukałam wózka i odwiedziłam kilka komisów w Lublinie, jak się okazało ten komis Krasnal na czubach jest naprawdę świetny. Wchodzi się jak do sklepu, widno, kolorowo i czysto. Wszystko na wieszakach i poukładane. Ubrania w super stanie w niskich cenach. Mają też dział z nowymi zabawkami - kupiłam kilka zabawek na prezent :-) wózka nie było takiego jak chciałam ale mam jeszcze trochę czasu - dostałam wizytówkę i pani mnie poinformowała żebym zaglądała na fb bo tam na bieżąco starają się wstawiać zdjęcia. Będę nadal szukać wózka w różnych miejscach ale takiego komisu nigdzie nie widziałam ;-) jak ktoś tam trafi będzie wiedział o co mi chodzi - zachęcam nawet dla porównania.

Gość gość
tak samo naciągała i oszukiwała na cenach i towarze w komisie przy ul.Lotniczej.

Gość gość
Fakt ładu tam nie ma, ale wstawiam tam rzeczy juz kupe czasu i nigdy problemu nie było. Nawet jak cos zginęło to Panie oddawały pieniądze bez zbednego proszenia.

Gość gość
Niestety w ,,Leosiu'' na Czechowie też ciężko jest się doprosić o pieniążki za ubranka.Właścicielka po nacisku umawia się na termin odbioru tych ,,niesprzedanych'' i oczywiście w umówionym terminie nie są gotowe,umawia na kolejny termin i tak w kółko/a zaznaczam,że ubranek fizycznie już nie ma na sklepie, dawno zostały sprzedane/.W konsekwencji otrzymujesz zwrot pieniążków,ale nie w kwocie,takiej jaka była na umowie,gdyż twierdzi,że długo nie schodziły i była zmuszona je przecenić.

Gość gość
Odnowię temat !Chciałam oddać rzeczy dziecka do komisu. Który komis polecacie? Zależy mi żeby nie było problemów z wypłatą pieniędzy za sprzedane towary ( bo z tym różnie bywa ) i uczciwie wycenione zostały ubranka

Gość gość
Komis Krasnal ul Herbowa 2 - nigdy mi się nie zdarzyło żeby nie wypłacili pieniędzy (wstawiam tam ubranka od ponad roku).

Gość gość
Ja również polecam komis Krasnsl:) Czysto, schludnie, jak w sklepie. W komisie Kubuś jest brudno, śmierdząco i ciasno. Mam mnóstwo ubranek i teraz wiem, że zaniosę do Krasnala!

Gość gość
Zgadza się że komis Krasnal przy ul. Herbowej jest czysty, przestronny a ubranka ładne i w korzystnej cenie. Przyjmują ubranka tylko ładne i w idealnym stanie, wycena jest dość korzystna. Natomiast jeśli chodzi o komis Kubuś to też zgadzam się z innymi komentarzami. Ciasno, ubranka średnie choć da się wygrzebać czasem coś ładnego. Wyceny są niskie, ale jak chcesz się pozbyć ciuszków to nie ma znaczenia.

Gość gość
Komis na zana -popieram można czasem coś kupić, ale żeby to znaleźć sztyt szczytów. Sprzedaż- niskie ceny, niesprzedane rzeczy nie wracają powrotem Komis Krasnal - fajnie, poukładane można coś kupić, choć brak nowych zabawek. Sprzedaż- kiedyś było dużo lepiej,ponadto przyjęcia w określone dni i godziny, kolejki... Polecam zdecydowanie komis Babyland na gęsiej. Poukładane, super rzeczy, Nowe zabawki,skarpety rajstopy, hand made - kocyki, poduszki, a nawet całe wyprawki. Mozna placic kartą:) Wstawienie w komis codziennie, fajne ceny, wypłaty co prawda po umówieniu, ale zawsze są przygotowane. Spróbujcie

Gość gość
Komis na zana -popieram można czasem coś kupić, ale żeby to znaleźć sztyt szczytów. Sprzedaż- niskie ceny, niesprzedane rzeczy nie wracają powrotem Komis Krasnal - fajnie, poukładane można coś kupić, choć brak nowych zabawek. Sprzedaż- kiedyś było dużo lepiej,ponadto przyjęcia w określone dni i godziny, kolejki... Polecam zdecydowanie komis Babyland na gęsiej. Poukładane, super rzeczy, Nowe zabawki,skarpety rajstopy, hand made - kocyki, poduszki, a nawet całe wyprawki. Mozna placic kartą:) Wstawienie w komis codziennie, fajne ceny, wypłaty co prawda po umówieniu, ale zawsze są przygotowane. Spróbujcie

Gość gość
A czy jest jakiś komis z ubraniami dla dorosłych?