Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coommee baackk

Nie umrę zanim nie nauczę się hiszpańskiego,tureckiego i rumuńskiego!

Polecane posty

Gość hayat
ulum gulum też brzmi nieźle :D wole to niż np.francuski czy wloski (brzmi przediowato)

Gość olmus
nadal nie rozumiem z tym podoradziu czyżbyś sugerował mi naukę polskiego? :D :D :D

Gość Atentie cad turturi
Hayat - Jak ktoś ma słońce, ciepłe morze, dobre jedzenie - to jest miły. A u nas depresyjny klimat, 10 miesięcy bez słońca, zimnioki i schabowszczak... no i efekty jak widzisz :)

Gość szemrana lalka pokojowa
Jak ty chcesz z hiszpańskiego ewentualnie zrezygnować a tureckiego nie odpuszczasz, to jesteś po prostu durna pipa. Przecież turki to obrzydlistwo i w dodatku... moslemskie obrzydlistwo :S fuj, bleee

>>Atentie cad turturi "Hayat - Jak ktoś ma słońce, ciepłe morze, dobre jedzenie - to jest miły. A u nas depresyjny klimat, 10 miesięcy bez słońca, zimnioki i schabowszczak... no i efekty jak widzisz" Chyba nikt nie chciałby spotkać turasa w Niemczech czy w Austrii toć to gorsze patałajstwo niż się w Europie o Polakach mówi. Prymitywne dupki i tyle. A bleeeeee

Gość hayat
dobre jedzenie? ale niektórym smakuje takie innym inne, mysle,że jedzenie mają skromne, moze lepiej gotują? może baranek smakuje lepiej niż świnka? nie wiem, slońce,pogoda, ale też upały im doskwierają (co innego wakacje, co innego jak muszą tyrać w takiej temperaturze) no i zarobki nie są wysokie... tyrają od rana do nocy...i nie narzekają na swój los, a Polacy zawsze narzekają.

Gość doriti o tunsoare plastica?
Oj, dobra.. przekombinowałem :) Byłaś na pomarańczy, a ja Cię nie widziałem :) Zabrałem nawet głos w dyskusji rybnej, ale pozostał bez echa :(

Gość coommee baackk
szemrana lalka jakas glupia jestes sama, moge sie uczyc tego co chce, mnostwo osob zna hiszpanski a turecki malo kto, to po pierwsze, po drugie - kiedykolwiek powiedzialam do hiszpanca po hiszpansku to odebrali to jako normalke! a do turka jedno czy dwa słowka po turecku to juz wyrazaja uznanie,ze sie zna słowo :) poza tym hiszpania mnie nie kreci, tamten klimat, muzyka hiszpanska :O zabijanie bykow :O idioci z nich :(

>>hayat "tyrają od rana do nocy...i nie narzekają na swój los, a Polacy zawsze narzekają." No sorry, oni tyrają??? A gdzie??? może w Turcji, bo kuźwa 90% tego ochłapu w Niemczech i w Austrii siedzą na socjalu i... narzekają, a wręcz się kłócą o to, co im się darmowo od kraju należy. Oni tacy pracowici jak ja wróżka.

Gość robinetul picura
Podbiłem wątek na którym się pożegnaliśmy następnego dnia. i cisza. i tyle :(

Gość hayat
to widziałaś w Austrii, Niemczech, a u nich widzialas? co innego robią poza krajem, owszem ci którzy przyjezdzają do Polski, do Niemiec, to moze i brudasy i lebiegi i nie lubie ich.Ale Turcy w Turcji są zupełnie w porządku. W zasadzie lepsi niż Polacy/katolicy. Np. nie wyobrażam sobie w jakims hoteliku w polsce, jak komus krwawi palec, to żeby barman biegł po plaster. w polsce są sami egoiści (polak polakowi wilkiem :( )

Gość robinetul picura
swoją drogą, do tego co pisze szemrana lalka pokojowa, to gdybym był w stanie wyżyć za socjal, to też bym wolał nie pracować. Niepracowanie sprawia mi znacznie większą przyjemność niż praca :) Zgadzasz się ze mną Czkawko?

ja bym bardzo chętnie pracowała o ile byłoby to spełnienie moich ambicji itp. + z pracą to u mnie wygląda troche tak jak u Nicka:D

Gość robinetul picura
oczywiście że aluzja. aluzja do mojego snu:D

Hayat... nie wiem w jakim hotelu byłaś, ale ta ich uprzejmość to zwykłe pozory. Ja znam turczynki, które mówiły kiedy facet biegnie po plaster... powiadam ci że nie dla własnej żony kiedy krwawi, a wręcz kiedy mają miesiączkę... śpią na podłodze... tak, tak... w Turcji... ty nawet bladego pojęcia nie masz o ich kulturze oprócz tego, że jeździsz na wakacje!

Przyjedz do Wloch - tu Rumunow jest na peczki a ich jezyk podobny jest do wloskiego. ja pare razy z ciekawosci wlaczylam rumunska tv i wiele rozumialam.

Gość robinetul picura
nie zapytasz co mi się śniło?

Gość robinetul picura
No właściwie zapominałem co wieczór o tym. Pamięć już też nie ta :D Ja sobie doskonale wyobrażam życie bez pracy. Niestety nie stać mnie na zrealizowanie takiego scenariusza :) To nie żadna aluzja, ani złosliwość - pisałaś kiedyś, że chciałabyś spędzić życie na bimbaniu sobie :D

Nie mam tu na myśli np. Ankary czy Istambułu... tam jest w miarę "liberalnie" ale... to nie jedyne "liberalne" miejscowości w Turcji.

Gość robinetul picura
zapytam: co Ci się śniło?

Gość robinetul picura
przekuwałem kawał stoltza w pomnik Lenina:D

znowu piszesz sam ze sobą? halo tutaj jestem :D chyba ryby potrzebują wyczyścić uszy :D czy aluzja z pracą była do mnie?:D

Gość robinetul picura
no a do kogo innego?

ja pisałam coś takiego?! :O w głowie mi się to nie mieści! :classic_cool: jestem najbardziej pracowitą osobą jaką znam, tylko nie mam sie gdzie wykazać :O :classic_cool:

Gość robinetul picura
Petard nie siej zamętu :)

Gość to nie ucz sie ich
a będziesz długo zyła :p