Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coommee baackk

Nie umrę zanim nie nauczę się hiszpańskiego,tureckiego i rumuńskiego!

Polecane posty

Gość coommee baackk
jak sie ma moja chęć nauki tureckiego (poszerzenie horyzontu) do okresu tureckich żon i ich obyczajów? :O podoba mi sie ich kultura = taniec, taniec brzucha = nie chce wcale byc zona turka ;D (ale kochanką mogłabym byc:classic_cool:)

Gość robinetul picura
🖐️ :)

Gość szemrana lalka pokojowa
>>coommee baackk, taniec brzucha nie jest tańcem tureckim ani tureckich kobiet :D

Pomyliłaś Turcję z Arabią Saudyjską :D

Gość robinetul picura
Sughit, padam do nóżek (mam nadzieję, że umytych i ogolonych) i dosłownie. :) Będziesz jutro?

Gość hayat
szemrana - bardzo sie mylisz, oni nie są tacy jak polacy ( lizusy a za plecami obgadają) - jak cos im sie nie podoba to najczesciej...obrażają sie...tego strasznie w nich nie lubie, ale przynajmniej nie udaja, mimo ze za takie fochy mogliby zostac zwolnieni. i sa bardzo dumni. podrywaja laski, ale jak laska powie stanowcze nie to daja sobie spokoj a nawet przestaja sie odzywac

Hayat... to o czym piszesz to bzdura. Może masz na myśli tureckiego boya hotelowego podrywającego bywalczynie hoteli... Oni jak jeden mąż są tacy, iż póki kobiety nie zdobędą potrafią i górę złota jej u stóp złożyć, ale jak kobieta już jest zdobyta... traktują ją gorzej niż... kozę... koza czy krowa ma dla nich większe znaczenie niż ich własna żona. Ja się nie mylę... ja po prostu widzę to każdego dnia.

Gość robinetul picura
Jest znacznie gorzej. Jutro rozpoczyna się ostatni weekend BEZ onej :)

bede jutro :) (chyba,że w telewizji bedzie film jakiś wybitny, raczej mało prawdopodobne) i wierszyk Niech Malowane Allahy odpędzą wszystkie strachy od ..:D Twojej sennej chatki :)

Turczynek znam cały multum... Arabowie są podobni w obejściu z kobietami :)

Gość robinetul picura
Mam nadzieję, że czasem będzie opuszczać senną chatkę, bo to straszna kręcidupa :D Niech orientalne języki nie zniszczą Tfej... ...psychiki [jak również moje rumuńskie nicki] 🌼 srakul pra ptakul

Gość BLiest29
szemrany nie mądrz sie tak, nie ty jedna znasz turków, ja znalam i w w niemczech - kobieta turczynka z 2 dzieci, pracujaca, dobrze zarabiajaca, miala chlopakow, takze niemcow. jej corka- stracila cnote majac 15 albo 16lat. turkow znam w polsce, tych co maja biznesy nie lubie bo maja smietnik we wszystkim, chodzi o robote papierkowa i robia przekrety. turkow w turcji tez znam, gadasz jak przekupa, sa tam kobiety typowe muzulmanskie i takie ze faceci chodza przy nich jak trusie, mimo, ze to zony. Faceci tez sa rozni jak wszedzie, z jednymi mozesz pogadac o wszystkim, inni traktuja kobiete jak pustaka,ja trafilam na roznych, ale nie przejmuje sie, bo nie szukam wrazen, a do nauki tureckiego zachecam chociaz malo przydatny

Gość robinetul picura
Czkawko, kup jutro piwo, to się upijemy :) 🖐️ 🌼 ❤️ 👄

Gość Hrabia Srakula
kręci dupa powiadasz :classic_cool: czyli taka Susan? no to fajnie, będziesz wpadał ukradkiem na 10-30minut :D i na powitania bedziesz mi od razu wysyłał pożegnania:D

Gość Hrabia Srakula
zmartwię Cię,ale ostatnio nie piję :classic_cool: a poważnie to, moge inny trunek? oczywiscie mozemy udawac,ze to wciaz jest piwo :D ?

Gość powabnul Czkawkul
Coś jest z tą Susan, to fakt:D To co pijemy?

Gość Hrabia Srakula II
co za ciul mi zahasłował nicka :O mam dewizę "co mnie nie rozgrzeje to mnie wyziębi" a więc z 5%, przerzuciłam się na 38% :classic_cool: pamietaj,że nie dokończyliśmy jeszcze rozmowy o Murenie

Gość Chrabia Srakula II
Będziesz pił piwo a ja miód z wódką (czyli też piwo:D)

Gość powabnul Czkawkul
38% ? Napięcie rośnie :) Ok. Zakupię coś takiego. Może to dobry pomysł. Piwo tuczy, sama mnie ostatnio zwyzywałaś od grubasów 😭

Gość powabnul Czkawkul
Ale nie musiałaś już teraz lecieć do sklepu :) Pa 🌼

Gość Chrabia Srakula II
lepiej nie bo jeszcze żona spostrzeże zmiany nawyków upojeniowych i będziesz miał kłopoty :D że tuczy? i Ty gruby?! nie przypominam sobie :O swoją drogą Ben jest bardzo fit(teraz to sobie uświadomiłam! )

Gość powabnul Czkawkul
🖐️ ❤️ 🌼

Gość Chrabia Srakula II
dobranocul 🖐️

Gość ałaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
co to moje oczy ujrzały ! a fe co za niedouczenie ! taniec brzucha od kiedy pochodzi z arabii saudyjskiej hahahaha pęknąć ze śmiechu mozna ...tak sie skłąda że praktykuje ten taniec i wiem o nim duuuużo Taniec brzucha jest tancem charakterystycznym dla północnej Afryki i Bliskiego Wschodu (stad pochodzi) Pólnocna afryka to: Egipt,Tunezja,libia maroko i inne:D Bliski wschód to: Arabia saudyjska,emiraty arabskie i autorki TURCJA autorka racje miała :)

Gość coommee baackk
to juz nie wiem kto ma racje, ale to niewazne, grunt ze tanczyli tam tak, i jeszcze inne tance, piekne swoja droga,a Polacy? mają jakiś ładny taniec? :( nie..... :(