Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marie Anne Poire

Moje dziecko nie zyje

Polecane posty

Gość Marie Anne Poire

Zostało zagryzione na moich oczach przez psa.. Uwazam ze wszystkie bezdomne psy nalezy zamordowac i wyslac do Chin. Kto sie ze mną nie zgadza jest zwykłym smieciem, te stworzenia są niebezpiecze kazdy moze byc ich celem ! Za wyprowadzanie psow bez kaganca musi ktos zaczac egzekwowac kary !

Jeśli ten temat to nie prowokacja to bardzo współczuję, ale nie rozumiem po co go tu zakładasz....kiedy to się stało? a z Twoją propozycją odważę się nie zgodzić.

Gość jestem tego samego zdania
stop bezdomnym psom stop nielegalnemu rozmnażaniu psów rasowych, które rasowe są tylko z nazwy

jeśli to prowo mające na celu udowodnienie jakie to zwierzęta są złe to stuknij się jeśli to prawda to składam kondolencje 🌼 (*)

To, że po ulicach chodzą bezpańskie psy jest winą ludzi. Po pierwsze należałoby sterylizować zwierzęta, uświadamiać ludzi żeby nie wypuszczali psów bez opieki (bo wtedy często dochodzi do zapłodnienia suk, problem sie nasila), przeznaczyć wiecej funduszy na schroniska.

Gość jdadajwt
widac jakie glupie jestescie i podszywow nie umiecie odroznic?

Ja bym zrobił psi holocaust. Miesiąc czy 3 miesiące przed akcją ogłosiłbym, że będzie wielki odstrzał bezpańskich psów w całym kraju. Kazałbym zakładać psom obroży - wtedy te psy nie pójdą do odstrzału i nikt nie oskarży o zastrzelenie czyjegoś psa.

Śmieszny Student -a kto Tobie wtedy obrożę założy? lepiej szybko znajdź taką osobę :o

Gość psi holocaust chca zrobic
ci, ktorzy chca sterylizowac psy i dopuszczac do rozmanazania tylko rasowe z rodowodem (bo bez rodowodu to kupa a nie rasowy pies...) :O ludzi tez powinni sterylizowac, bo to glupie i niebezpieczne :O

bo bez rodowodu to kupa a nie rasowy pies...) :o hitler tak myślał o ludziach, też żywych istotach ]ogarnij się :o w ogóle jak można pisać holokaust w pozytywnym kontekście i nie zostać skasowanym :o obrzydzają mnie te Wasze projekty i prowokacje coraz bardziej

whediff przeczytaj jeszcze raz i powstrzymaj emocje, bo tlumaczyc sie jak dziecku nie zamierzam :O nie potrafisz czytac ze zrozumieniem, to twoj problem :O

to nie chodzi o to,ze pies bez rodowodu to kupa tylko o to, że jak kupisz psa za 3 tys.zł, to raczej będzie to w większości przypadków decyzja świadoma i taki piesek nie zostanie wyrzucony z samochodu w dordze na wakacje. Przecież znów za kilka miesięcy będą swięta i dzieciom kupi się nowego szczeniaczka za kilka stów np. pseudo labladora - bo rasowy kosztuje 2 tys.

Elektronik Ty żyjesz? :) J'ai t'ai vexe? :( je n'avais pas vraiment le temps pour t'ecrire :( miałam zamiar napisać :)

moje emocje są obecnie w idealnej równowadze:) jestem tylko trochę zgorszona

jestem tego samego zdania - gowno prawda, ja znam sporo osob, ktore wydalo mniej wiecej od 1000 do 2500 za psy, ktore byly potem bite, poniewierane, znecano sie nad nimi i glodzono :O i to nie byli ludzie, dla ktorych tysiac zlotych to tyle co 'na waciki' :O pieniadze ludzkiej mentalnosci nie zmienia :O ' to nie chodzi o to,ze pies bez rodowodu to kupa' poczytaj sob ie pierwsze lepsze fora o psach rasowych :O na kazdym kroku wielka klotnia o to, jak to pies bez rodowodu to zwykly kundel, zal :O

a co w niej nie tak, lubię takie piosenki, tylko że nie znam słów, mam znajomego co zna słowa, ale dziewczęta jakieś takie głuche są i nie słyszą jak do nich śpiewamy

mój sąsiad ma kundla pół-jamnika i co chwile go dopuszcza oraz potajemnie handluje. Zgłosiłam do straży miejskiej i nic, zero. Pies jest zaniedbany, niedozywiony i bity. Do tego jak im ucieknie przez dziury w płocie to atakauje przechodniów (kto wie jaki taki mieszaniec o wyglądzie jamnika ma geny???_). Straż miejska też nic z tym nie robiła, poza 100 zł mandatem. Sąsiad mandat zapłacił i tak złoił psa, że cała okolica słyszała. Dzwoniłam wszędzie gdzie tylko możliwe, ale nikt nie zareagował:O