Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faxxxi

podobał mi się pewien notariusz i napisałam do niego sms- co tam u niego ze

Polecane posty

Gość faxxxi

dziekuje za współprace, ze go pozdrwiam -nie odpisał na niego, ten notariusz był gdy dostałam mieszkanie itp, później mialam do niego załatwienie, a on jak kończyłam powiedział: tylko jeśli ma pani jakąś sprawę to proszę pisać krótko, konkretnie , co i jak, nic osobistego najlepiej nie sms - mało profesjonalnie. jak ja to powinnam odebrać, myślałam że go poderwe, czy to znaczy że nic nie chce od mnie czy ze sie wstydzi

Gość ghhgjhjk
chyba jasne, że Cię nie chce :o zresztą nie dziwię mu się, chyba jesteś głupia jak but 🖐️

Gość faxxxi
czemu idiotką?

Gość RaZR
Pojechał Ci po całości a do Ciebie jeszcze nie dociera.

NIE ROZUMIESZ CO POWIEDZIAŁ?! " tylko jeśli ma pani jakąś sprawę to proszę pisać krótko, konkretnie , co i jak, nic osobistego najlepiej nie sms - mało profesjonalnie." a ty mu walisz smsy :D

Gość cnwocnwdoc
omg vo sie jeszcze pytasz? nie zyczy sobie z toba jakichkolwiek kontaktow poza te za ktore mu placisz jako notariuszowi.

Gość ciek
zachowujesz sie jak dziecko , a moe on ma zone? p oco mu smmsy piszesz

Gość faxxxi
tzn. że uważa się za lepszego od mnei?

Gość cnwocnwdoc
a skad mamy to wiedziec. moze tak, moze nie. pewne jest to ze nie chce miec z toba zadnych osobistych, prywatnych kontaktow i tyle. nie to nie.

Gość RaZR
Tak to napisałaś. Napisz jeszcze raz czy to była jedna wizyta i tak Ci oznajmił czy wysłałaś mu smsa po pierwszej wizycie a on Ci powiedział to co powiedział na drugiej wizycie. Tak czy siak, dał Ci do zrozumienia że nie masz u niego szans. Może pokazywałaś mu jakieś zainteresowania i już wiedział że coś się święci. Nie oznacza to ze jesteś gorsza, po prostu on mógł mieć swoich tysiąc powodów, dla których tak ci powiedział.