Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JaQui

Facet mnie rzucił bo nie jestem dziewicą...

Polecane posty

Gość JaQui

Bylismy ze sobą 8miesiecy, w koncu zapytal czy mialam cos wiecej, chcielismy zrobic wiecej niz pocałunki...od tygodnia sie nie odezwał. Dzwonilam- powiedzial,ze nie mamy juz o czym rozmawiac bo myslal, ze jestem inna i rozlaczyl sie:( miałam tylko jednego, mam 22 lata, on 25. O swojej przeszlosci nic nie powiedzial.

Gość ministrand
dziwak, pewnie ma małego albo krzywego i bał się reakcji :O daj jego numer to się dowiemy o co chodzi :classic_cool:

Gość dsdasasasa
dobrze zrobil, kobieta ma sie szanowac a nie puszczac

Gość Facet*22yo;)
ta niech czeka na królewicza a nie ruc.ha sie na prawo i lewo.

Gość blue orchid blue
nie przejmuj się. znajdziesz na pewno jeszcze fajnego normalniejszego faceta.

Gość ministrand
podziękował :D

Gość 23423
fiku czemu wy od razu na prawiczka równie dobrze może to być tzw. "łowca dziewic"

Gość hbhjnk
przesadzasz fiku. czepiłaś się prawiczków bo nie uprawiali seksu.

Gość Gaudner
Ja ostatnio zrezygnowałem z dobrze zapowiadającej się znajomości, bo dziewczyna okazała się dziewicą... Tak, specjalnie "źle" to ująłem wyżej, bo problemem nie jest bycie dziewicą/prawiczkiem, a samo podejście do tego. Ja lubię seks, w różnych miejscach, uwielbiam seks oralny. Czyli wszystko to, o czym ona się wypowiadała z pogardą i grymasem... To był problem, różnica w temperamencie. Tak, jak u mnie da się to jakoś wyjaśnić - u Ciebie jego reakcja jest kompletnie bzdurna. Sam seks nie jest czymś złym, lecz podejście, jakie się ma do tego:) Poza tym 8 miesięcy i nic? Ja sobie nie wyobrażam nawet do tego nie dążyć, kiedy ktoś mnie pociąga, zależy mi na kimś to wewnątrz jest taka burza hormonów, takie pożądanie, iż nie da się temu oprzeć. Zwłaszcza, że już nastolatkami nie jesteście. Wiem, że Ci przykro i pewnie to do Ciebie nie dotrze, lecz: PROBLEM JEST W NIM:) Poważnie uznaj, że dobrze się stało i ciesz się życiem:)

Gość polidaktylia
normalny regilarny debil ze zrytym kaszmirowym beretem