Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktopytaniebladzi21

Jak do niego zagadać?

Polecane posty

Gość ktopytaniebladzi21

Witam ;) Pracuję w sklepie.ot taki niewielki market. Rano z dostawą z piekarni przyjeżdża bardzo fajny chłopak,mniej więcej chyba w moim wieku, może trochę starszy. Zawsze mówi mi 'cześć' i się uśmiecha. Głupio mi jakoś teraz do niego zagadać bo tak nigdy ani be ani me a teraz nagle mam się odezwać. Chcę to zrobić jutro(jestem zdecydowana!) ponieważ potem tak mi się zmiany układają ,że zobaczę go dopiero za dwa tygodnie. Jak się odezwać ?

Są dwie możliwości. a). Odpowiadając "Cześć!"- od razu powiedzieć:-" A tak prywatnie, miałbyś może chęć na stosuneczek płciowy w wolnej chwili?"; b). Odpowiedzieć "Cześć. Dużo tego chleba dziennie musisz rozwieźć? Chyba po pracy już na nic siły nie masz, strasznie ciężki kawałek chleba masz, nie?" W sumie- cel jeden, dróg do niego kilka, wybierz.

Gość ktopytaniebladzi21
kurczę;) Chyba jednak wolałabym coś mniej więcej z wariantu b ;) Głupio mi strasznie tak do niego zagadać i musiałabym to zrobić jak nikt nie będzie słyszał , bo zaraz koleżanki z pracy obgadają;/

Gość ktopytaniebladzi21
No właśnie ale w jakiej sprawie np ? Ja będe rano przebierała warzywniak i co mam się go zapytać : 'co myślisz o tym jabłku ' ?:)

Gość ktopytaniebladzi21
No właśnie np co ? Bo ja nie mogę nic sensownego wymyślić .;/