Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wweronnikka

Ksiazki

Polecane posty

Gość wweronnikka

Mam duzy zbior ksiazek (regaly na cala sciana, pokoj ok. 30 m - to tak obrazowo), w tym literatura klasyczna, obcojezyczna, fachowa, ezoteryka oraz beletrystyka. Jestem dumna z mojej biblioteki. Niestety za kazdym razem gdy ktos do mnie przychodzi to dziwi sie, po co mi tyle ksiazek. Na poczatku takie reakcje mnie troche dziwily, ale teraz zaczynam sie zastanawiac, czy nie powinnam pozbyc sie polowy i zachowac tylko te, ktore mi naprawde leza na sercu. Co wy byscie zrobili? Czy naprawde jestem takim dinozaurem?

Gość dupny
daj spis tytułów do wydania. Coś sobie wybiorę

Gość w ogromnym przelocie
Ja się książek nie pozbywam. Nie wiem co jest dziwnego w posiadaniu okazałej biblioteczki. Gdybym miała miejsce i pieniądze też bym miała. A książkę jeśli już wyrzucam to tylko taką, która jest mocno zniszczona. Kiedyś kilka oddałam do biblioteki. Kilka zdarzyło mi się sprzedać, ale to były książki na jeden raz w typie harlequinów do czytania przy kupie. :classic_cool:

Gość wweronnikka
dont get rid of sth.

Gość wweronnikka
A wogole czytacie chetnie, czy raczej wolicie Kindle?

Gość w ogromnym przelocie
A Ty czytasz? I piszesz "wogóle"? :o

No jak to, co bym zrobiła...oczywiście pozbyła się wszystkich książek byleby znajomi się nie dziwili po co mi tyle:classic_cool: Co to w ogóle za pytanie...

Krwawa czesc. hm no wlasnie....ja mam sporo ksiazek i mam nawet harleqiny.. takze dziewczyno jest ok..;)

Gość wweronnikka
;-)