Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsfcdfrdefedr

JAKI PREZENT DLA MAMY NA 54 URODZINY????? NIE MAM POMYSŁU

Polecane posty

Gość dsfcdfrdefedr

a kupowałam juz: - portfel -perfumy -zestaw kosmetyków -kubek - kwiaty - apaszkę Mama się nie maluje od pewnego czasu, wiec nie uciekne w kosmetyki. Kompletnie nie mam pomysłu.

Gość juliaaaaaaaaaaaaa
coś z biżuterii? kolczyki, pierścionek albo dobry krem regenerujący na noc, a jak masz więcej pieniędzy to do tego pod oczy i na dzień- to się zawsze przyda, zwłaszcza jak kupisz z tzw. wyższej półki torebkę rękawiczki duży szal na zimę albo wykup pakiet u kosmetyczki na jakieś zabiegi

Gość bazyli:d
trumne

Gość bazyli:d
i wieniec. ;)

Gość szpieg_w_masce
wiem, że to co zaproponuję to nie jest tani prezent ale jednak , może warto przemyśleć , mam na myśli złoty łańcuszek próby 585 długości 45 cm. i szerokości ok. 1,5 mm. , waga ok. 4 gram z ładnym splotem , myślę że warto i nie szkoda kasy na taki prezent

Gość Rhovannionn
komplet ręczników, karafke z kieliszkami, porządne kapcie inblu albo befado

Gość gość
A jak nic z tego nieuzywa?:)

Gość gość
Weekend w spa

Gość harr
Kup jej jakąś książkę. Może wyszła kontynuacja, którejś z książek, którą posiada? A jak nie to możesz kupić zestaw trzech książek, które najbardziej trafią w jej gusta. :) Zapisz sobie jeszcze stronę imienniczek.pl - świetna rzecz, nigdy nie zapomnisz o imieninach najbliższych.

Gość córuniaWarszawa
A może rzeczywiście to Cinnibird? Bardzo, bardzo fajna sprawa. Moja mamuśka bardzo zadowolona, bo czego takieog jeszcze nie miała :)

Gość MartuniaMmm
Nie wiem czy twoja mama ma problemy ze zdrowiem, ale może jakiś ciśnieniomierz? Moja jest w podobnym wieku i zaczely się jej problemy z ciśnieniem i kupiłam jej tak z diagnostic - bardzo jest zadowolona :)

Gość gość
hahaha moja mama z tego typu że jak bym jej dała ciśnieniomierz to by się obraziła że jej sugeruje chorobę albo wiek wypominam :D za to cinnibird się genialnie na prezent sprawdziło i mama jest absolutnie zachwycona, jak organizuje wieczorki z koleżankami to oprócz jej słynnych, pysznych ciast jest teraz mistrzynią zdobienia kawy i nigdzie indziej nie chcą się spotykać tylko u niej :)

Gość gość
Wibrator.Każda kobieta była by zadowolona

Gość Anatola4
A może wypad do spa? W Warszawie z czystym sumieniem mogę polecić Samui Spa. Mają profesjonalną obsługę, salon jest bardzo czysty i jeszcze nigdy się na nich nie zawiodłam :) Do tego często urządzają fajne promocje, dzięki czemu możesz kupić swojej mamie luksusowy prezent za nieduże pieniądze :) Polecam bardzo serdecznie!

Gość gość
A w jakiej kwocie planujesz kupić ten prezent? Bo jeśli sporo kasy możesz przeznaczyć na ten cel, to może pomyśl o ładnej biżuterii?

Gość gość
sportowy stroj ,plecak, buty, kijki, mate do jogi, rower stacjonarny, ciezarki, lyzwy, rolki

A co powiesz na brązowym, skórzany portfel? Ma miejsca na zdjęcia, pełno przegródek na niezbędne dokumenty. Zapięcie jest bardzo solidne. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam gorąco.

Gość grussa
ja swojej w zeszłym roku kupowałam masażer do karku w sferisie, mi też zdarza się go użyć i trzeba przyzać że jest całkiem fajny

Gość gość
Może jakiś fajny pakiet na zabiegi kosmetyczne?? Ja chodzę do www.wellderm.pl , wiem, ze mają takie rzeczy w ofercie. Popytaj, ja na jej miejscu z czegoś takiego bardzo się ucieszyła. :)