Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oleglozny

Nie wierze... po raz drugi już, rzucił mnie pasztet

Polecane posty

Gość oleglozny

Może nie do końca rzucił, bo żadnego związku tutaj jak i wcześniej nie było ale.. sam fakt,że tak jakby "zrezygnowała" ze znajomości... spotykałem się z laską , która w/g mnie była kilka klas niżej niż ja.. do tego widac, było, że ja ją kręce.. już na pierwszym spotkaniu dała mi dupy potem ruchałem ją przez jakieś 2 miesiące i nagle ona do mnie , zejuz nie chce sie spotykac, ze tonie moja wina itp hahaha kurwa co zal :D pasztet ktorego omotalem palcem w dupie rzucil mnie :D podobny scenariusz mial miejsce rok temu co sie kurwa dzieje hahaha

Gość a powiem
moze kiepski w lozku jestes i uwazasz sie za niewiadomo kogo(co juz mozna z wywnioskowac z tego jak piszesz....byla kilka klas nizej hahahaha) i laski Cie maja w dupie.....

Gość skarbie, to znaczy
że masz o sobie zawyżone mniemanie i byłeś tak na prawdę gorszy od tych dziewczyn, nadałeś się jedynie na przelotną znajomość i wypełnienie czasu, kiedy bardzo się nudziły i potrzebowały towarzystwa

Gość Ja tez sie spotykam
z pasztetem i chyba zakoncze ta znajomosc bo bedzie to samo co u ciebie, dala dupy na pierwszym spotkaniu, widac ze zauroczona i po paru tygodniach minelo... niby chce sie spotykac ale ja piernicze takie cos zeby z jakims pasztetem co nie wie czego chce sie spotykac

Gość zakopiankaa4
zaliczyla cie i sie znudzila, proste, pasztety tak maja

Gość dziś nawet pasztet chce mieć
modela to się nazywa wygórowane wymagania kobiet to dziś norma u nich

Gość j,vs
a może nie lubiła jak mówiłeś,że jest pasztetem o pare klas niżej od Ciebie, może miałeś się za nie wiem kogo, a w rzeczywistości jesteś gówno zwykłe i nie szanujesz kobiet.

Gość oleglozny
jestem od niej kilka klas wyzej, jest to absolutnie prawda i widac to golym okiem zresszta samo podejscie, zachowanie itp mowi o tym ja mialem na nia wyjebane, ona ciagle kokietowala, flirtowala, podteksty sexualne dawala, w koncu po pijaku dala mi dupy, tzn.. dac to by mi dala juz dawno, ale wkoncu ja po pijaku sie zdecydowalem ją ukuc pozniej ją sobie ruchalem na zawolanie przez 2 miechy i mnie rzucila mowiac, ze cos tam nie jest gotowa na cos wiecej itp (musialem jej pozniej taka bejere wkrecic ze dla mnie to cos wiecej niz sex, zeby nie czula sie dziwka) no beka :D

Gość oleglozny
a jak mam niby traktowac laske ktora daje dupy odrazu i zachowuje sie jak dziwka? a z opowiesci co to onajuz nie robila jasno wskazuje ze sie szmaci fest.. ?nie czarujmy sie.. nie bede otwieral serca przed laska kilka klas nizej do tego szmatlawcem:] poruchalem i tyle.. ale jestem w szoku ze to ona zerwala znajomosc;)

Gość luniaaaczek
rzucila cie bo za latwy byles, od razu wyciagnales fajfusa i wetknales w niepewna dziurke

Gość oleglozny
zerznalem szmate i tyle mimo zemnie rzucila i tak czuje sie lepszy

Gość luniaaaczek
ona pewnie tez sie czuje lepsza i wsrod swych paszteciarskich kolezanek blyszczy jak gwiazda bo zaliczyla jakiegos maczo i rzucila :) obydwoje skorzytaliscie, fajnie :)

Gość oleglozny
ta tyle ze ona na poczatku chciala ze mna zwiazku a ja twardo mowilem ze nie.. i ze chce tylko dymac wiec to pewnie wyszlo tak ze rzucila mnie boja nie chcialem nic wiecej wiec ja jestem gorą

Gość oleglozny
mam ptaszora 14cm wiem co to seks dzi.wko

Gość luniaaaczek
no i super :) a ona mysli ze ona jest gorą, i obydwoje macie korzysci. co jej zalujesz, koniecznie musisz na swoim postawic? niech zablysnie, rzuci jakas pikantna uwaga, tudziez nasciemnia kolezankom ze miales krotkiego. badz wspanialomyslny.

Gość oleglozny
moj kutas akurat jej doskonale odpowiadal, nie raz rzucala mu komplementy i mowil ze jest idealny :)

Gość luniaaaczek
no ale kolezanki nie musza wiedziec :) "zerwalam, ale mial super kutasa"... beznadziejnie to brzmi. "MIal krotkiego i szybko sie spuszczal!" ! O! Kolezanki pekna ze smiechu a paszteciara bedzie obiektem wspolczucia, taka biedna...

Gość ta jasne na pewno
Pewnie miała z Ciebie niezłą bekę, nie łudź się knurze.

Gość oleglozny
miala zemnie beke? buahaaa kto zk ogo mial to mial :)

Gość .TTT
skoro jesteś taki zayebisty to dlaczego ruchasz paszczury, a nie laski?

Gość oleglozny
laski tez ruchalem i to te extraklasy sie zdarzaly

Gość .TTT
no ale co to za przyjemność seksu z osobą, która się nie podoba? o.o''

Gość oleglozny
no na samo ruchanie nie byla zla..

Gość JALKONIK
laska musialabyc jednak spoko skoro wyrwala przystojniaczka z extra kutasem

Gość oleglozny
a kto powiedzial ze ona mnie wyrwała?

Gość JALKONIK
a sam bys wyrywal paszteta?