Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oleglozny

Nie wierze... po raz drugi już, rzucił mnie pasztet

Polecane posty

Gość wygórowane wymagania
kobiet kolego nic z tym nie zrobisz

no cóż może i ona była pasztetem ale widac była inteligentna i swteirdziła, że nie bedzie sie zadawać z takim dupkiem jak ty:]

Gość oleglozny
ona byla inteligetna? hahahahahhaha :)

Gość JALKONIK
podejrzewam ze obywoje byli siebie warci ;) zaden z niego maczo, a ona zadem pasztet, ot, przecietna rozrywkowa parka ;)

Gość kora82
A moze powiesz jak ty wygladasz a jak ona mniej wiecej w skrocie. Faceci czesto maja mylne przeswiadczenie o swojej atrakcyjnosci. Mysla o sobie ze sa przystojni to niby czemu przyciagaja pasztetow?? Przecietne laski raczej nie rzuca sie na mega ciacho. Jabys byl taki zajebisty jak mowisz to miabys szanse znalezc kobiete w swojej klasie ja to mowiesz. A i powiedziales ze ona pierwszym pasztetm nie byla z ktory sie zadawales. Musisz byc mega brzydki ale przeswiadczony o swojej zajebistosci. ZALOSNE

Gość Trzpiotka Tęsknotka
"jestem od niej kilka klas wyzej, jest to absolutnie prawda i widac to golym okiem zresszta samo podejscie, zachowanie itp mowi o tym ja mialem na nia wyj**ane, ona ciagle kokietowala, flirtowala, podteksty sexualne dawala, w koncu po pijaku dala mi d**y, tzn.. dac to by mi dala juz dawno, ale wkoncu ja po pijaku sie zdecydowalem ją ukuc pozniej ją sobie ruchalem na zawolanie przez 2 miechy i mnie rzucila mowiac, ze cos tam nie jest gotowa na cos wiecej itp (musialem jej pozniej taka bejere wkrecic ze dla mnie to cos wiecej niz sex, zeby nie czula sie dzi**a)" Nawet dziwka, bo tak ją nazwałeś pięknie , ma intuicję i wie , że Twoja "klasa" to mrzonka. Jesteś wulgarny werbalnie , wyobrażam sobie jak się zachowujesz kiedy z nią (nimi) jesteś. Zmień zachowania i myślenie , bo nieużywany organ (mózg) zanika :(

Gość AutorTegoTematu
przypominamy :)

Gość tptgja
Autorze jesteś pojebanym pustym narcyzem.nienawidzę takich dupkow jak Ty którzy śmia się określać lepszymi od innych..jesteś żałosnym zerem..nie dziwię się samobójcom że ze sobą kończą bo prawdziwym szaleństwem jeśt żyć w świecie w którym są takie zjebusy i pustaki jak Ty i Twoje koleżanki..żal mi Cię idioto bardzo.. Twoja matka musiała mieć dylemat czy nie poddać się aborcji i niestety dla ludzkości-nie poddała się..