Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ariel pinkis

Za pół h zobaczę się ze swoim ex, przyjeżdża po dziecko, z którym nie widział si

Polecane posty

Gość ariel pinkis

się miesiąc. W końcu sobie o nim przypomniał, i zabiera go na weekend (wiem, że bity miesiąc imprezował). Chciałabym mu coś powiedzieć, docisnąć, jakoś z głową skomentować to, co wyrabia :o Ale cisną mi się na usta jedynie same przekleństwa. Może pomożecie mi wymyślić coś spokojnego, ale żeby mu w pięty poszło? :o Sukinsyn.

Gość i w ogole jestem dziwna
najbardziej mu pójdzie w pięty jak będziesz piękna, zadbana, i zupełnie oschła, dasz mu dziecko, pożegnasz i powiesz nara. klotniami nic nie wskórasz, dodatkowo nie kloc sie przy dziecku, niech wie że ma silną matkę

Gość ariel pinkis
że przy dziecku to oczywiście, jasna sprawa. No i już zadbam o to, żeby ładnie wyglądać ;) W sumie masz rację, i tak wszystko po nim spływa. Tylko ciężko się nie odezwać, jak olewa moje dziecko, bo przecież nie o mnie tu chodzi :o

Gość ariel pinkis
Tym razem, dzięki za radę, jest bezcenna 🌼 :D

Gość bańka wstańka...
dziecko mu dajesz? na caly weekend? nie boisz sie ze sobie nie poradzi?

Gość kobiety wcale subtelniejsze
a to niby czemu ma sobie nie poradzić?

Gość ariel pinkis
jeździ do niego od 3 lat, spokojna głowa, duży już jest. No i chce jeździć - tata nie pojawia się przez miesiąc ale jak już przyjeżdża, to bierze go na basen, do kina, na mecz, przez cały weekend je żelki i czipsy, nie ma żadnych obowiązków, zakazów i nakazów. Zycie..

on jak napisalas jest ex-wiec co cie obchodzi jak on sie prowadzi? oby tylko przy dziecku sie zachowywal jak trzeba.a ty wyjdz wysztafirowana usmiechnieta..szlag go na miejscu trafi

Gość ariel pinkis
to nie mój temat :D on jak napisalas jest ex-wiec co cie obchodzi jak on sie prowadzi? No wiesz, guzik mnie obchodzi, jednak jak dzwonię/wysyłam smsy, bo syn chce się z nim zobaczyć i akurat wypada jego weekend, a on nie odbiera - siłą rzeczy jestem zła kiedy jak gdyby nigdy nic odzywa się po miesiącu, że przyjedzie. Totalna olewka, zero jakiejkolwiek odpoweidzialności, że już o myśleniu o uczuciach i odczuciach dziecka nie wspomnę.