Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezrobotna_z_problemami

jak znaleźć pracę za granicą

Polecane posty

Gość bezrobotna_z_problemami

Ponieważ znalazłam się w poważnych tarapatach finansowych, potrzebuję dobrej pracy. Tu, w Polsce, w moim małym miasteczku moge zarobić max 1300 zł , a jako ze idzie zima, pracy jest mniej. I niekoniecznie moge jakąkolwiek znaleźć( właśnie zostałam zwolniona kilka dni temu). Miejsca zamieszkania nie mogę zmienić, ponieważ mam tu rodzinę (tak,męża). Chciałabym wyjechać na kilka miesięcy, mogę pracować fizycznie, nie boję się ciężkiej pracy. Gdybym miała jakąś bliską osobę, z którą mogłabym wyjechać, byłoby mi raźniej. Znajomości też nie mam... a i dodam - mam 25 lat.jestem studentką zaoczną

Gość jedz tam, gdzie nie ma Polaków
bo wszędzie, gdzie nas pełno już nas dobrze znają, a poza tym to konkurencja. Najlepiej wybyć gdzieś poza Europę, ewentualnie do kraju, gdzie mają inną walutę niż Euro. A jeszcze lepiej jechać tam, gdzie dobrze płacą i jest ładna pogoda :)

Gość gość
Praktycznie wszystkie formalności załatwią za ciebie w https://www.interjob.com.pl/. Ty się martwisz tylko i wyłącznie o wykonywanie obowiązków wobec seniora za granicą. Bardzo mi się podoba taki układ. Oszczędzasz mnóstwo czasu i nerwów. Do tego możesz poprosić, aby cię wysłali na kurs językowy, jeżeli potrzebujesz i zupełnie zielona jesteś.