Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kakakakakka

Pytanie o naukę nocnikowania.

Polecane posty

Ile wasze dzieciaczki miały gdy opanowały załatwianie swoich potrzeb na nocnik lub kibelek? Chodzi mi o dzień... Moja córcia gdy zaczynałyśmy miała dokładnie półtora roczku teraz ma 20 miesięcy i jest rewelacja... pampers tylko na długie spacery i to na wszelki wypadek i na noc...

Gość justakaa
opanowały we wtorek

1,5 roku, od razu dzień i noc bo sama tak chciała, po prostu jak ściągnęłam i powiedziałam, że robimy do nocnika tak już nie chciała wcale ubierać czy to w domu czy na spacery :P W niespełna dwa tygodnie nie zdarzały się wpadki typu nie zdążyła, na spacerze tylko raz, w nocy długo jeszcze dawałam podkład, ale wpadki zdarzały się tylko raz na jakiś czas np raz na 2-3 msc tak do wieku 3 lat mnie więcej ( jak była chora czy coś to sama ją budziłam na siku bo wiedziałam, że ona prześpi)

Gość nananannananasasasas
Dziewczyny mam takie pytanie... Moja córka w dzień chodzi bez pampersa, nie zdarzają się już wpadki od ponad miesiąca... Teraz chciałabym zrezygnować z pampersów na noc... jednak córa po nocy zawsze budzi się z pełnym pampersem. Proszę o radę czy musi jeszcze sama dorosnąć do nocy bez pampersa, czy są jakieś sposoby na tego typu naukę? Dodam, że córka ma 23 miesiące.

Gość nananannananasasasas
Nikt nigdy tego nie przechodził?:D

Gość martyna kownacka
spierdalaj z tymi swietlikami vera lynn

Gość jak żeś głupia
pojebały wam się fora!! spadać na ciążowe :O