Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trutururur

Nie zaliczyłam ćwiczen na studiach, czy w indeksie musze miec tez ocene z egzami

Polecane posty

Gość trutururur

z egzaminu, którego nie pisałam? Skoro nie zaliczyłam cwiczen to nie zostałam dopuszczona do egzaminu, wiec nie mam oceny z niego. no ale dzis kolezanka powiedziała, ze musze miec. kto ma racje?

Gość uuuuuuuuuuuuuuppppp
up

Gość przepustką do egzaminu
jest zaliczenie ćwiczeń.... ale zawsze mozesz udac głupa i iść na egzamin a cwiczenia zaliczyc w innym terminie, wykłądowca ci tez wpisze ocene z egzaminu po zal.cwiczen swoja droga cwiczenia da sie nie zaliczyć? podziwiam :D

Gość ty masz racje.....
zaden prof nie dopusci cie do egzaminu jak nie zaliczylas cwiczen, zawsze tak bylo

Gość hehheaeeaaea
przepustką do egzaminu jest zaliczenie ćwiczeń.... ale zawsze mozesz udac głupa i iść na egzamin a cwiczenia zaliczyc w innym terminie, wykłądowca ci tez wpisze ocene z egzaminu po zal.cwiczen swoja droga cwiczenia da sie nie zaliczyć? podziwiam jak się studiuje na wyższej uczelnia launsu und baunsu to się faktycznie nie da nie zaliczyć :D

Gość grtsvgbh
wrecz przeciwnie. Znam wiele osob ktore mialy problem z zaliczeniem cwiczen.. I zaden lans i bauns tylko politechnika..