Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szef mody nr 1

Nie da się temu zaprzeczyć! Niestety drogie Panie...

Polecane posty

Gość facet. takiii
co mozecie mi dac? to jest pytanie do was a nie do mnie, ja biore, wy dajecie

Gość Jtd.gp
Pewnie o tym marzy:)

Gość Nicolka....
dobrze dobrze juz koncze... z mala satysfakcja ze udalo mi sie ciebie wyprowadzic z rownowagi facecie umierajacy bez pradu :)

Gość facet. takiii
a od mezczyzn oczekuje zeby mnie ostro dupczyli i nie moge sie doczekac

Gość facet. takiii
wyprowadzic z rownowagi? haha fajny zarcik na koniec

Gość Nicolka....
Ciesze sie ze sie wreszcie usmiechnoles :) A bez pradu i tak zyc sie da :) papapa

Gość facet. takiii
nie da sie zyc, pa, milego wieczoru

Gość czerwona_porzeczka
Są tacy faceci, jak autor tego wątku, którzy: nie lubią kobiet, nie przepadają za ich towarzystwem, nie potrafią z nimi nawiązać ciekawej rozmowy, flirtu, nie mówiąc o związku. Myślą oni, że to wszystko wina kobiet, nie dostrzegając własnych wad. Na szczęście jest bardzo wielu fajnych facetów, z którymi miło się spędza czas i życie. A tacy jak autor pozostaną sfrustrowani, niezadowoleni, zgorzkniali i z pretensjami, że inni nie są tacy, jakby oni chcieli.

Gość facet. takiii
czerwona porzeczka tu nie chodzi o lubienie lubi nie kobiet, tylko o fakty co kobieta moze zaoferowac facetowi poza seksem? Co? odpowiedz jest prosta, nic i wlasnie o to chodzi. facetow kobieta jest potrzebna tylko do seksu, kobietom facet do wielu rzeczy dlatego bedziecie zaraz pisac ze facetowi kobiet tez, bo to lezy w waszym interesie, proste..

Gość do oburzonych
może i dobrze, co nie zmienia faktu że kobiety żyją o 10 lat dłużej od facetów i jakoś te wdowy sobie bez tych facetów świetnie radzą i rzadko która decyduje się na ponowny związek daje do myślenia, prawda ? natomiast wdowcy szukają sobie kolejnej kobiety, ktora ponoć nic do związku nie wnosi...ciekawe czemu skoro są tacy samowystarczalni ?

Gość czerwona_porzeczka
Jak się nie wie, co to jest miłość, to się tak właśnie myśli. CO może dać kobieta mężczyźnie? Tego nie wie ktoś, kto nigdy nie spotkał kobiety, z którą chciałby się zestarzeć, budzić się koło niej, rozmawiać z nią, dzielić się smutkami i radościami. Ludzie dają sobie nawzajem: bliskość, zaufanie, wsparcie, miłość, ale to się wie, jak się było w udanym związku. Ja oczekuję właśnie tego od faceta. Mieszkanie mam od rodziców, zarobki wysokie, stać mnie na hydraulika, ślusarza, elektryka....ale głupio nie pytam: co może dać mi facet.

Gość facet. takiii
do oburzonych hahha jest dokladnie na odwrot pojedz do sanatoriow itp zobacz kto na kogo poluje, czy starsze panie na starszych panow czy vice versa wdowy wrecz sie zabija o wdowcow

Gość do oburzonych
czerwna, dokładnie, takie pytanie moze zadać tylko ktoś kto nie ma rozwiniętych uczuć wyższych, wtedy faktycznie rozważa za i przeciw na poziomie dóbr i wymiany przysłóg

Gość facet. takiii
czerwona_porzeczka Tylko jest jeden problem. Wspolczesne kobiety tego nie daja kobieotm, wola robic gonic za kase i orgazmami

Gość do oburzonych
podajesz przykład sanatoryjnych podrywaczek nie pomyślałeś że tam jeżdżą tylko te znudzone i sfrustrowane które bez faceta czują się niekompletne ?

Gość facet. takiii
to jest jeden z przykladow kobity w starszym wieku wrecz zabijaja sie o facetow... chcoiazby dlatego ze jest takich kboeit wiecej niz takowych facetow.....prawo rynku

Gość do oburzonych
nie wiem w jakim towarzystwie się obracasz ale ja nie znam takich wdów desperatek facetów też można podzielić na tych normalnych i prawiczków którzy gotowi są biec do agencji byle zaliczyć

Gość facet. takiii
do oburzonych.. pisza na temat mowa jest o kobietach starszych i takowych facetach prawiczkowie zazywczaj do agencji nie leca...

Gość IU
Ale trzeba być posranym, żeby mieć takie poglądy jak facet. takiii, z ciebie aż kipi nienawiść do kobiet! Chyba, któraś cię ostro potraktowała, albo jesteś dla kobiet niewidzialny i strasznie cię to boli. Twój mózg jest tak ograniczony, że aż ciężko to sobie wyobrazić, naprawdę ci WSPÓŁCZUJĘ.

Gość facet. takiii
IU Napisalem fakty, nie moja wina ze nie nie sa najlepsze dla kobiet

Gość facet. takiii
coz za piekne milczenie kobiet...

Gość facet. takiii
moglaby sie jakas zglosic, wykazalbym ze jest glupia bo nie zdobyla nobla, ja tez nie zdobylem i nie umiem pilotowac samolotu ale czuje zebym potrafil bo jestem mezczyzna. poki co zadowalam sie szorowaniem klozetu, na koniec poleruje go nabrzmialym kutafonkiem i dyrektor u ktorego sprzatam mowi ze jeszcze zadna kobieta sprzataczka nie doszla do takiego polysku, jestem z siebie dumny jako mezczyzna i czlowiek wykonujacy skomplikowany zawod.

Gość facet. takiii
oczywiscie ze to podszyw, nie jestem zadnym sprzataczem tylko ochroniarzem na tesco, co godzine wpadam na pietro do sekretarek i blagam je o chwile dostepu do internetu, zgadzaja sie z litosci, bo opowiadalem im ze upadlem na glowe jako dziecko, wtedy sobie pisze do woli o wyzszosci mezczyzn i mam wrazenie ze lece nad dachami domow mocno sciskajac swoja palke a kobiety stojace na ulicach szeroko otwieraja usta zeby czesc mojej madrosci skapnelo i im.

Gość 22 lata czuje koniec swiata
Małżeństwo to swego rodzaju UKŁAD. Służy głównie temu, żeby wspólnie wychowywać dzieci, ale także, żeby mieć towarzysza życia na stare lata.. W tym układzie chodzi też o to, by dzielić się obowiazkami i zadaniami w życiu. Żaden człowiek nie znosi dobrze samotności i nawet jeśli jest zaradny i samodzielny, pomoc drugiej osoby przy porządkach, gotowaniu, czy strojeniu choinki jest tym, co nadaje życiu sens. Wiadomo, że miłość i chemia wygasają.. ale potrzeba bliskości z drugim człowiekiem to nie wszystko. Ludzie po 60 roku zycia często już nie współżyją, natomiast potrzebują się wzajemnie, nie chcą być sami.