Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szef mody nr 1

Nie da się temu zaprzeczyć! Niestety drogie Panie...

Polecane posty

Gość gerwazzzy
"gdyby to tylko o to miało chodzić,to akurat seks w małżeństwie w porównaniu z Roksą czy Odlotami,to nuda,więc tu musi chyba chodzić o coś innego jeszcze" Związki platoniczne chyba - ale akurat w tym przypadku nie ma sensu się wiązać :)

Gość bzdetna ta teoria,bo sam
ale nikt tobie się nie każe wiązać

gwałcicielki na ciebie chyba nie polują,jak na większość prawiczków z tego forum

tu co drugi jest prześladowany przez babska,co chcą go na dziecko złapać

Gość gerwazzzy
"Aggie:) Jest wiele facetów, którzy nie patrzą na kobietę przez pryzmat d**y. Chcą związku, zależy im na dziewczynie, chcą założyć rodzinę i być jej głową.Choćbyś się tu z przeproszeniem zesrał to tak właśnie jest. A cała reszta może na drzewo banany prostować. Tyle w temacie, pozdrawiam serdecznie i życzę miłego weekendu." Rodzina to część tego, że facet chce mieć kobietę dla siebie, chce także uprawiać z nią seks - to też część rodziny, związku - bez seksu już widzę ile rodzin pozostaje na placu boju - i nie chodzi o pryzmat dupy tylko to, co taka rodzina zapewnia a facetowi kobieta zapenia głównie seks i jeszcze gotowanie, pranie, jakieś oparcie - ale te ostatnie punkty można sobie załatwić samemu lib u koleżanek. I choćbyś się za przeproszeniem zesrała, to wiedz, że jakby facet nie pragnął seksu to nie miałby pociągu do ciebie i żadnej rodfziny byś nie załozyła. Również miłego weekendu :)

Gość Renkaaa
Ja pierdziu, długo nad tym myślałeś? Głowa Cię pewnie boli, tyle myśli na raz wyprodukować, to nie lada wyzwanie.

nie mówię,że seks w małżeństwie nie jest ważny,to jest bardzo istotna sfera,ale autor twierdzi,że facet się żeni tylko dla seksu,więc twierdzę,że jego stwierdzenia nie trzymają się kupy,po sam seks to się chodzi na kurwy

tak czytam te męskie wypociny i dochodze do wniosku ze nic nie jestescie warci. Sex z wami byłby karą. co mezczyzna moze zaoferowac ? i potem placzecie ze kobiety was nie chca jak jestescie tacy prymitywni. Omijac takich szerokim łukiem. A wy oprocz parowy co oferujecie ? stos prania? smierdzacych skarpet i zarosniete pachy ? smieszne, gdyby nie wasze mamusie to bscie dupy nie umieli wytrzec i tyle w temacie .

taki segment bzykaczy bo nie kazdy facet zeni sie dla sexu na dziwki prosze bardzo a dobre dziewczyny niech zostana dla dobrych chłopaków a takie pseudo kopie jak wy na smietnik

Gość Szef mody nr 1
[zgłoś do usunięcia] bzdetna ta teoria,bo sam nie mówię,że seks w małżeństwie nie jest ważny,to jest bardzo istotna sfera,ale autor twierdzi,że facet się żeni tylko dla seksu,więc twierdzę,że jego stwierdzenia nie trzymają się kupy,po sam seks to się chodzi na k**wy Niestety miłośc w tych czasach - związki z miłości(nie mylic z pdeudomiłością) - to raczej wyjątki od reguły niż norma. Także moja teoria nadal trwa...

to ,ze ciebie nikt nie kocha to nie znaczy ,ze miłości nie ma :) przypatrz sie sobie krytycznie a nuż ktoś sie znajdzie ?:D

Gość m.,m,
allium co ot znaczy inne pokolenie ? żyła na przełomie 19 - 20 wieku ? rozumiem ,ze kobiety pracujące w domu , wychowujące dzieci , troszczące się o męża - nazywasz utrzymankami bo nie robia " kariery " na sławetnej już kasie w Tesco ?" - Jak urodziła dziecko to łaski nie robi, że zajmie się swoim dzieckiem. Praca w domu co to niby za praca? pfff sam gotuje, sprzątam, piorę jestem w stanie zrobić wszystko w domu łączenie z wychowywaniem dzieci i jednocześnie mogę pracować. Np. moja mama nie tylko pracowała ale i potrafiła w domu się zająć a Dzisiejsze kobiety już nie są tak zaradne i nie "ogarniają" już a oczekują, by facet wszystko potrafił.

to jak juz zaczniesz to wszystko robić - opiekować ise dziećmi, prowadzić dom i pracować na cały etat - wróć tu i napisz jaki to łatwy chleb :)

ja tylko proszę abyście się nie wypowiadali za wszystkich facetów, bo na serio panowie gówno wiecie :O

Gość Szef mody nr 1
to ,ze ciebie nikt nie kocha to nie znaczy ,ze miłości nie ma przypatrz sie sobie krytycznie a nuż ktoś sie znajdzie ? Akurat mnie kocha, ale masz rację - nie znaczy to że miłości nie ma gdy ktoś nie jest kochany, z tą różnicą że nigdzie tak nie napisałem :) Aggie:) i wice versa. Zanim ktoś cię zainteresuje, to musisz sie facetowi spodobać, a to nic innego jak tylko pociąg - czy to bedzie jego 1 czy 5 myśl nieistotne. I od czego się wszystko zaczyna i bez czego niczego nie będzie? :) Także mam rację.

Oczywiście, że bez tego nic nie ma:) I to jest bardzo ważne. Ale to nie wszystko.

Gość do tematu tak
Czy facet chce seksu czy nie to kobieta i tak nie ma nic innego mężczyźnie do zaoferowania w związku bo niby co? Jak facet potrafi gotować, sprzątaczki nie potrzebuje, praczki też nie, ogarnia cały dom, pracuje zawodowo to po co mu kobieta? Wprawdzie mężczyźni potrzebują miłości ale nie oszukujmy się dziś kobiety nie są zdolne do głębszych uczuć niż popęd seksualny.

Wprawdzie mężczyźni potrzebują miłości ale nie oszukujmy się dziś kobiety nie są zdolne do głębszych uczuć niż popęd seksualny. Powiem Wam tylko tyle, że bardzo współczuję doświadczeń. I tych ze strony kobiet i tych ze strony mężczyzn.

Gość .kasandra..
nieudacznicy życiowi chyba dzisiaj mają urlop. To już nie pierwszy dzisiaj temat tak ociekający jadem.

Gość facet. takii
Jak facet potrafi gotować, sprzątaczki nie potrzebuje, praczki też nie, ogarnia cały dom, pracuje zawodowo to po co mu kobieta? wlasie, po co mu kobieta?

Gość fhfhfhhfff
W czasie wojny każda kobieta po kątach by się chowała, facet poszedłby walczyć. to akurat argument na korzyść kobiet - wojny to potworność i pokazują jak wiele zła siedzi w mężczyznach

Gość yukki
większość facetów coś chce po sobie zostawić. Budują domy i płodzą synów :) Tobie urodzi koleżanka? Wiem, wiem nie chcesz dzieci - młody jesteś - to przechodzi zwykle z wiekiem. Każdy człowiek potrzebuje stabilizacji i oparcia - koleżanka na każde wezwanie? w nocy poprawi kołdrę i poda leki w chorobie? oczywiście sam sobie pierzesz i gotuesz? Aaaa pewnie Tobie to mamusia robi - dorośnij i zacznij myśleć NO chyba, że tobie się kobiety nie podobają - to już inna historia :P

Gość dokument wygasl
Autorze, ale zabawnie po całym tygodniu pracy wejść tu i się zrelaksować śmiechem do rozpuku :D sprawa pierwsza- nikt CIEBIE do związku (ani tym bardziej małżeństwa) nie zmusza. Jesteś samodzielny (czytaj: masz pracę, mieszkanie i potrafisz sam ogarnąć swoją rzeczywistość)? A może nadal mieszkasz u mamusi? Albo codziennie wpadasz na obiadki i przy okazji z torba prania? Uwierz mi, żyjemy w czasach w których dobrze samo potrafią sobie radzić. A będzie tylko lepiej :)) bo coraz więcej nam wolno. Piszesz - wojny - a nie zastanowiłeś się kto zawsze te wojny wywoływał? Tylko faceci, wiec nie sobie w nich walczą :D Gdyby wszyscy faceci byli tak płytcy jak Ty już rzeczywiście nie byłoby związków (bo seks można dostać na każdym kroku), ale na całe szczęście są mężczyźni, którzy mają uczucia i myślą głową a nie główką :D pozdrawiam i życzę szczęścia w samotności :)

Gość wuwuzele
"większość facetów coś chce po sobie zostawić. Budują domy i płodzą synów Tobie urodzi koleżanka? Wiem, wiem nie chcesz dzieci - młody jesteś - to przechodzi zwykle z wiekiem." No cóż, ja na ten świat na pewno dziecka nie będę sprowadzać bo i po co.Że niby chce po sobie coś zostawić???Kiedy umrę, to nic mnie już nie będzie obchodzić co tu się będzie działo.

Gość tylko, że Ci którzy mają
uczucia są skreślani tylko dlatego, że "pierwszy raz " mają przed sobą.

Gość .kasandra..
tylko, że Ci którzy mają- jakoś nie spotkałam się z takim stwierdzeniem w realnym świecie.

Nie da się temu zaprzeczyć! Niestety drogie Panie... no wiec -jesli sie nie da zaprzeczyc ..po co twoj topik? stwierdzasz nie pytasz..a chyba na tym polega dyskusja na forum by wymieniac poglady a nie sie zgodzic z autorem czy tez nie podac jakichkolwiek argumentow przeciw. ja mysle ze albo masz kompleksy albo z nudow zalozyles temat.. i to bym jeszcze sklonna byla zrozumiec -jednak oprocz zalozenia topiku nie podales zadnych konkretnych argumentow. drogie PANIE.;)

Gość facet. takiii
simaa u ciebie nie widze argumentow

-jednak oprocz zalozenia topiku nie podales zadnych konkretnych argumentow. to jest moj argument. poza tym.. facet.takii -jestes doradca autora czy tez reprezentujesz tylko i wylacznie SIEBIE?

Gość Nicolka....
Kobiety do zwiazku wnosza, zwlaszcza w dzisiejszym swiecie, tyle samo co facet... Wiekrzosc z nas pracuje, zajmuje sie domem (pranie sprzatanie, gotowanie) wychowuje , wspolnie z partnerem, dzieci!!! Idac twoim tokiem myslenia wy kobietom tez do niczego potrzebni nie jestescie a mimo wszystko ludzie wiaza sie ze soba... Dlaczego? A chocby dla milosci, dla poczucia ze jestesmy komus potrzebni, dla kolacji przy swiecach, sexu do bialego rana i calonocnych rozmow o wszystkim i o niczym. Po to by pojawilo sie dziecko, by nie wracac do pustego mieszkania i po to by miec u swego boku osobe ktora nas kocha i zawsze dobrze nam zyczy, ktora nas wspiera jak jest nam zle i ktora sie z nami cieszy gdy jest dobrze....