Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szef mody nr 1

Nie da się temu zaprzeczyć! Niestety drogie Panie...

Polecane posty

Gość facet. takiii
haha co za pytanie oczywiscie ze reprezentuje siebie nadal argumentow nie widze

Gość facet. takiii
Nicolka.... kobioeta facetowi oprocz seksu nie jest do niczego potrzebna z koleli kobiety bez facetow sobie nie poradza

Gość facet. takiii
zreszta ja nawet do seksu wole facetow, do niczego sie nie nadajecie drogie panie

z koleli kobiety bez facetow sobie nie poradza facet.takii zaklamanie to i hipokryzja..znasz wszystkie kobiety?

Gość facet. takiii
wszystkie nie, ale statystyczna wiekszosc. nawet loda nie zrobia tak dobrze jak moj chlopak, i nie jestem gejem tylko mowie jak jest. to ze zyje z facetem nie znaczy ze jestem gejem

facet. takiii zreszta ja nawet do seksu wole facetow, do niczego sie nie nadajecie drogie panie i wszystko jasne.. nie mam nic a nic do dodania.:)

Gość facet. takiii
nie musze znac, wystarczy znajomosc biologii kobiety bez facetow sobie nie poradza

Gość facet. takiii
simaaa wpis z 19 20 to oczywiscie podszyw, myslalem ze nie trzeba tego pisac... widac to golym okiem

Gość facet. takiii
co prawda ja ani moj facet dziecka nie urodzimy ale sa surogatki, wiec po co mi zwiazek z kobieta

Gość Nicolka....
Facet... w czym sobie nie poradza? konkrety prosze i nie wyskakuj mi tu z wojna bo to abstrakcja...

Gość facet. takiii
dzwiganie ciezkich rzeczym, wieksozsc rzeczy technicznych, transport kobiety bez facetow nie istnieja

Gość facet. takiii
jaka abstrakcja??? ja to wlasnie bardzo realnie widze... okopy, tlum spoconych meczyzn, braterstwo, prawdziwe, meskie...uff zagalopowalem sie

Gość facet. takiii
znowu podszyw

Gość Nicolka....
wszystkie sklepy, a przynajmniej duza wiekszosc, oferuje transport do domu, a za niewiekla oplata tez podlaczenie lub zmontowanie towaru... tak wiec pudlo Dawaj dalej...

Gość facet. takiii
wlazisz mi na nicka i gadasz o babach, a ja nie chce o babach!!! sa ciekawsze stworzenia na tym swiecie np meczyzni!!! przejechalbym sie tirem z jakims meskim robolem :)

Gość salmonelllla
spora czesc mezczyn tez by zginela bez mezczyzn :) niestety obecnie chyba co drugi juz niczego nie potrafi zrobic sam w domu a od dzwigania maja przepukliny.

Gość Nicolka....
salmonella dokladnie :)

Gość facet. takiii
nicolka kierowcami sa faceci, kto wlozy ciezka rzecz na samochod, kobiety? juz to widze kobiety bez facetow nie poradzilby sobie nawet jednego dnia

Gość facet. takiii
oczywiscie ze mezczyzni sa uzaleznieni od innych facetow, ale nie sa uzaleznioni od kobiet, a kobiety nie sa uzeleznione od innych kobiet, tylko od facetow

Gość Nicolka....
Ale do tego by ktos mi zapakowal meble na samochod i ... nie musze sie wiazac :) Tak jak ty kozystasz z uslu "kolezanki" tak i ja kozystam z uslug firmy przewozowej :)

Gość słodka tajemnica
Sprzeczacie się, a i tak natury nie oszukacie: facet bez kobiety jest tym samym co kobieta bez faceta i tyle w temacie.

Gość salmonelllla
taaa... daj numer do takiego co wsadzi ta ciezka rzecz do samochodu. ostatnio jechalam z kolega, trezba bylo zmienic opone, facet wyciagnal telefon i dzwoni na serwis... kopara mi opadla i sama zmienilam, siedzial w srodku i sie cieszyl ;) jesli kobieta jest lekarzem to pacjent-mezczyzna jest od niej zalezny itp. podajesz tylko przyklady z sila fizyczna...tylko czemu wokol same chucherka??? lodowke kilka lat temu przytargala mi na plecach kobieta... biedna, ale dala rade

Gość facet. takiii
ale ja nie mowie o zwiazku, tylko o tym ze kobiety bez facetow sobie nie poradza kobiety sa uzaleznione od facetow, a faceci nie sa od kobiet, to jest ta roznica

Gość facet. takiii
nie podaje przyklady tylko z sila co ma transport do siily? umiejetnosci techniczne facet nie jest zalezny od kobiety lekarza, bo moze pojsc do mezczyzny lekarza, faceci sa lepszymi lekarzami, ba nawet najlepsi ginekologowie to faceci

Gość Nicolka....
Piszesz bezsensu. Idac twoim tokiem myslenia... idziesz do banku, w okienku przyjmuje cie kobieta ale to ze kozystasz z jej uslug nie znaczy ze sie z nia wiazesz i jestes od niej uzalezniony. Tyczy sie to tez sklepow, urzedow i calej masy innych placowek gdzie zatrudniane sa w wiekrzosci kobiety.

Gość facet. takiii
Nicolka czytaj ze zrozumieniem i mnie nie zalamuj! pisalem ze kobiety sa zalezne od facetow i podalem przyklady, odwrotnie takiej zaleznosci nie ma

Gość Nicolka....
Ale temat jest ze kobieta nie poradzi sobie jako singielka a nie ze kobieta nie poradzi sobie w swiecie w ktorym nie ma mezczyzn :)

Gość Paweł88
SZEF MODY zauważył oczywistość i nieco ją rozdmuchał. Ale racja - jesteś świadomy więc będzie gorzej Tobą manipulować - myślisz, że skąd te nienawistne komentarze od kobiet- one podświadomie to wyczuwają. Żadnych argumentów tylko odniesienia ad personam - słaby poziom. Dla rozsądnego i inteligentnego realisty jest jasne, iż gdybyśmy nie byli w pewnej części zwierzętami, to nie byłoby żadnych związków. Bowiem z naszej płciowości i zwierzęcości wynika chęć kojarzenia się w pary. I jedna i druga strona chce się chędożyć, tylko kobiety generalnie dla dobrego potomstwa (dlatego lecą na odpowiednich samców- zasobnych, atrakcyjnych, zdrowych,władczych), a mężczyźni na atrakcyjne, zdrowe i jak najwięcej zapłodnić. Drogie "Panie" więc bez hipokryzyjnych komentarzy, dobrze wiecie o co chodzi, choćby podświadomie. Miłość między kobieta i mężczyzną to płaszczyk dla prokreacji naszego gatunku i odpowiednie reakcje chemiczne w organizmach, stwarzające stan upojenia(szczęścia) i przez to zachęcające do dalszej takowej zabawy i rozmnażania się. Wiecie o co chodzi - motylki w brzuchu, przyjemność z seksu etc. Ludzie generalnie tak jak jacyś zombie- pochędożą się, poczują szczęśliwi, pójdą do kina, znowu się pochędożą, potem na spacerek i się kręci..... PS SZEF MODY zapraszam tutaj- też ciekawy temat- http://forum.o2.pl/temat.php?id_p=6491208 Pozdro

Gość salmonelllla
nie widziales nigdy kobiety-kierowcy czegos wiekszego niz osobowka?

Gość facet. takiii
oczywiscie ze widzialem, tylko ze takich kobiet jest garstka zalozmy ze faxeci sie wkurzyli na kobiet i wszyscy kierowcy nie przewoza kobiet.... kobiety by nie przetrwaly jednego dnia